Артем Шевченко попрощався з глядачами ТВі

Артем Шевченко попрощався з глядачами ТВі

17 Березня 2014
24556
17 Березня 2014
22:54

Артем Шевченко попрощався з глядачами ТВі

24556
Артем Шевченко попрощався з глядачами ТВі
Артем Шевченко попрощався з глядачами ТВі

Ведучий Артем Шевченко попрощався з глядачами каналу ТВі. Про це він сказав у прямому ефірі програми «Знак оклику!» 17 березня, нагадавши, що був у ефірі ТВі п'ять років з березня 2009-го.

 

Причин, через які він залишає канал, Артем не пояснив, пообіцявши глядачам найближчим часом знову побачитися в телеефірі.

 

Нагадаємо, у вересні 2013 року Артем Шевченко залишив посаду директора ТВі за спільним рішенням, аби сконцентруватися на творчій роботі.

23 квітня було оголошено, що новим інвестором ТВі став американський бізнесмен Олександр Альтман, а новим генеральним директором став Артем Шевченко. Попередній власник Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення та почав боротьбу за ТВі в судах.

 

Як писала «Детектор медіа», наприкінці липня 2013 року з Єдиного державного реєстру стало відомо, що керівником ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"» (телеканал ТВі) замість Артема Шевченка став В'ячеслав Басович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24556
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прокурор
3692 дн. тому
"Честный" Тема заработал бабла и дальше тырить. Тема-то военная сейчас то, что надо. 10 тысяч у.е на сюжет в Знак оклику.Сколько теперь будем брать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду