Перший національний скасував трансляцію Олімпіади-2014 (ОНОВЛЕНО)

23 Лютого 2014
15056
23 Лютого 2014
17:09

Перший національний скасував трансляцію Олімпіади-2014 (ОНОВЛЕНО)

15056
Закриття Олімпіади-2014 буде показано на Першому Національному 24 лютого 2014 о 1:20, а також о 10:00 та о 21:20 понеділка
Перший національний скасував трансляцію Олімпіади-2014 (ОНОВЛЕНО)

Перший національний скасував трансляцію XXII зимових Олімпійських ігор у Сочі. Про це «Детектор медіа» повідомив т.в.о. гендиректора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександр Пантелеймонов. За його словами, таке рішення прийнято у зв`язку з трагічними подіями в країні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», очікувалося, що трансляція закриття Олімпіади-2014 на Першому розпочнеться сьогодні, 23 лютого, о 18-тій. Однак згодом керівництво каналу змінило своє рішення.

 

«У зв'язку з трагічними подіями в Києві та Україні, що призвели до загибелі людей і у зв'язку з жалобою, яку оголошено на території всієї нашої країни, трансляція церемонії закриття Зимових Олімпійських ігор у Сочі на Першому національному буде перенесена. Вважаємо, що в ці дні трансляція такої події була б недоречна по відношенню до всіх українців, незалежно від місця їх проживання - як на заході і сході країни, так і для українців за кордоном», - йдеться в повідомленні Олександра Пантелеймонова на сайті каналу.

 

Він зазначив, що перемоги спортсменів олімпійської збірної України підтримували і дарували надію всій країні у непрості моменти її новітньої історії.

 

Закриття Олімпіади-2014 буде показано на Першому Національному 24 лютого 2014 о 1:20, а також о 10:00 та о 21:20 понеділка.

 

Нагадаємо, телеканал «Інтер», який планував транслювати церемонію закриття Олімпіади, перепрограмував мовлення у зв'язку з трагічними подіями в країні. О 18.00, коли, за київським часом, у Сочі розпочнеться урочиста церемонія, в ефірі «Інтера» вийде 30-хвилинний спецвипуск «Новин», а о 20.00 - підсумковий спецвипуск програми «Подробиці тижня», що триватиме півтори години.

 

Нагадаємо, офіційним транслятором Олімпійських ігор-2014 є НТКУ. Субліцензія на трансляцію церемоній відкриття та закриття Олімпіади і на хайлайти (відеоматеріали) належить «Інтеру». Ексклюзивні права на показ хокейних змагань - у телеканалу Xsport.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15056
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду