detector.media
23.02.2014 17:09
Перший національний скасував трансляцію Олімпіади-2014 (ОНОВЛЕНО)
Закриття Олімпіади-2014 буде показано на Першому Національному 24 лютого 2014 о 1:20, а також о 10:00 та о 21:20 понеділка

Перший національний скасував трансляцію XXII зимових Олімпійських ігор у Сочі. Про це «Детектор медіа» повідомив т.в.о. гендиректора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександр Пантелеймонов. За його словами, таке рішення прийнято у зв`язку з трагічними подіями в країні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», очікувалося, що трансляція закриття Олімпіади-2014 на Першому розпочнеться сьогодні, 23 лютого, о 18-тій. Однак згодом керівництво каналу змінило своє рішення.

 

«У зв'язку з трагічними подіями в Києві та Україні, що призвели до загибелі людей і у зв'язку з жалобою, яку оголошено на території всієї нашої країни, трансляція церемонії закриття Зимових Олімпійських ігор у Сочі на Першому національному буде перенесена. Вважаємо, що в ці дні трансляція такої події була б недоречна по відношенню до всіх українців, незалежно від місця їх проживання - як на заході і сході країни, так і для українців за кордоном», - йдеться в повідомленні Олександра Пантелеймонова на сайті каналу.

 

Він зазначив, що перемоги спортсменів олімпійської збірної України підтримували і дарували надію всій країні у непрості моменти її новітньої історії.

 

Закриття Олімпіади-2014 буде показано на Першому Національному 24 лютого 2014 о 1:20, а також о 10:00 та о 21:20 понеділка.

 

Нагадаємо, телеканал «Інтер», який планував транслювати церемонію закриття Олімпіади, перепрограмував мовлення у зв'язку з трагічними подіями в країні. О 18.00, коли, за київським часом, у Сочі розпочнеться урочиста церемонія, в ефірі «Інтера» вийде 30-хвилинний спецвипуск «Новин», а о 20.00 - підсумковий спецвипуск програми «Подробиці тижня», що триватиме півтори години.

 

Нагадаємо, офіційним транслятором Олімпійських ігор-2014 є НТКУ. Субліцензія на трансляцію церемоній відкриття та закриття Олімпіади і на хайлайти (відеоматеріали) належить «Інтеру». Ексклюзивні права на показ хокейних змагань - у телеканалу Xsport.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY