Савік Шустер: «Шустер live» змінить формат

Савік Шустер: «Шустер live» змінить формат

29 Грудня 2013
23650
29 Грудня 2013
21:12

Савік Шустер: «Шустер live» змінить формат

23650
Савік Шустер: «Шустер live» змінить формат
Савік Шустер: «Шустер live» змінить формат

Автор і ведучий «Шустер live» Савік Шустер переконаний: ток-шоу «Шустер live» має змінити формат. Про це він сказав в ефірі Hromadske.tv сьогодні, 29 грудня.

 

«У нас в студії - громадянська війна», - висловив він невдоволення характером дискусій його програми.

 

Відповідаючи на запитання ведучих Тетяни Даниленко та Сергія Андрушка щодо того, чому програма не вийшла в ефір у суботу, після резонансного нападу на журналістку та активістку Тетяну Чорновол, Савік Шустер сказав, що таке рішення прийняла редакція програми.

 

Головна причина, за його словами, - святкові дні, через які політики відпочивають. «З ким робити програму? Вся опозиція в місті, а без іншої сторони не буде. І де діалог?», - аргументував пан Шустер.

 

Відповідаючи на запитання щодо можливості трансляції «Шустер live» у запису, він відзначив, що були випадки коли записані випуски ток-шоу виходили в ефірі «Інтера». «Однак цього разу ми не могли спрогнозувати, як розвиватиметься політична ситуація», - сказав він.

 

Також Савік Шустер розповів, що не знає, чи виходитиме програма у січні. І при цьому не відповів на запитання ведучих, від кого залежить це рішення - від керівництва «Інтера» чи Адміністрації президента.

 

За його словами, «Савік Шустер студія» не підписувала «жодних контрактів» із телеканалом «Інтер». Зачитану в ефірі Hromadske.tv новину «Детектор медіа», в якій повідомляється, що канал продовжить співпрацю з «Савік Шустер студією», він прокоментував одним словом: «Цікаво».

 

Пан Шустер підтвердив інформацію про те, більшість співробітників «Савік Шустер студії» звільнено, додавши, що зарплату за грудень вони вже отримали. «Надалі в нас роботи поки що не буде, тому я попередив людей, що в січні прибутків не очікується», - сказав Савік Шустер.

 

Як писала «Детектор медіа» за інформацією джерела, формат шоу «Шустер live» буде змінено. Чи виходитиме програма в прямому ефірі - наразі під питанням. Голова правління «Інтера» Єгор Бенкендорф повідомив ТК, що готовий буде надати коментарі не раніше понеділка.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://gazetavv.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23650
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду