detector.media
29.12.2013 21:12
Савік Шустер: «Шустер live» змінить формат
Савік Шустер: «Шустер live» змінить формат

Автор і ведучий «Шустер live» Савік Шустер переконаний: ток-шоу «Шустер live» має змінити формат. Про це він сказав в ефірі Hromadske.tv сьогодні, 29 грудня.

 

«У нас в студії - громадянська війна», - висловив він невдоволення характером дискусій його програми.

 

Відповідаючи на запитання ведучих Тетяни Даниленко та Сергія Андрушка щодо того, чому програма не вийшла в ефір у суботу, після резонансного нападу на журналістку та активістку Тетяну Чорновол, Савік Шустер сказав, що таке рішення прийняла редакція програми.

 

Головна причина, за його словами, - святкові дні, через які політики відпочивають. «З ким робити програму? Вся опозиція в місті, а без іншої сторони не буде. І де діалог?», - аргументував пан Шустер.

 

Відповідаючи на запитання щодо можливості трансляції «Шустер live» у запису, він відзначив, що були випадки коли записані випуски ток-шоу виходили в ефірі «Інтера». «Однак цього разу ми не могли спрогнозувати, як розвиватиметься політична ситуація», - сказав він.

 

Також Савік Шустер розповів, що не знає, чи виходитиме програма у січні. І при цьому не відповів на запитання ведучих, від кого залежить це рішення - від керівництва «Інтера» чи Адміністрації президента.

 

За його словами, «Савік Шустер студія» не підписувала «жодних контрактів» із телеканалом «Інтер». Зачитану в ефірі Hromadske.tv новину «Детектор медіа», в якій повідомляється, що канал продовжить співпрацю з «Савік Шустер студією», він прокоментував одним словом: «Цікаво».

 

Пан Шустер підтвердив інформацію про те, більшість співробітників «Савік Шустер студії» звільнено, додавши, що зарплату за грудень вони вже отримали. «Надалі в нас роботи поки що не буде, тому я попередив людей, що в січні прибутків не очікується», - сказав Савік Шустер.

 

Як писала «Детектор медіа» за інформацією джерела, формат шоу «Шустер live» буде змінено. Чи виходитиме програма в прямому ефірі - наразі під питанням. Голова правління «Інтера» Єгор Бенкендорф повідомив ТК, що готовий буде надати коментарі не раніше понеділка.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://gazetavv.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY