У Чикаго розпочав вихід український журнал

У Чикаго розпочав вихід український журнал

9 Січня 2015
5438
9 Січня 2015
11:19

У Чикаго розпочав вихід український журнал

5438
У Чикаго розпочав вихід український журнал
У Чикаго розпочав вихід український журнал

7 січня в Чикаго вийшов перший номер журналу Ukrainian Chicago, повідомляє медіапортал Vidia, команда якого працює над випуском видання.

 

Журнал присвячено життю української громади у США. Виходитиме журнал щодва тижні українською та англійською. Його потенційні читачі -  українська громада: американці українського походження та новоприбулі іммігранти, а також - друзі України у США.

 

Безкоштовні примірники Ukrainian Chicago поширюються у популярних серед українців громадських закладах міста. Електронна версія буде доступною на сайті видання UkrainianChi.com, а згодом також на iTunes. За оновленнями можна слідкувати на Facebook-сторінці журналу та у Twitter.

 

«У 2011 році ми започаткували проект "Українське Чикаго", в рамках якого висвітлювали місцеві події, публікували блог Ukrainian Chicago на одному з сайтів Chicago Tribune та спілкувалися з громадою через соцмережі. А зараз вийшла друкована версія видання Ukrainian Chicago,» - розповів представник видавця Юрій Фігель у вступному слові до першого номера.

 

Vidia - головний інформаційний ресурс діаспори, що висвітлює життя українців за кордоном.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду