detector.media
09.01.2015 11:19
У Чикаго розпочав вихід український журнал
У Чикаго розпочав вихід український журнал

7 січня в Чикаго вийшов перший номер журналу Ukrainian Chicago, повідомляє медіапортал Vidia, команда якого працює над випуском видання.

 

Журнал присвячено життю української громади у США. Виходитиме журнал щодва тижні українською та англійською. Його потенційні читачі -  українська громада: американці українського походження та новоприбулі іммігранти, а також - друзі України у США.

 

Безкоштовні примірники Ukrainian Chicago поширюються у популярних серед українців громадських закладах міста. Електронна версія буде доступною на сайті видання UkrainianChi.com, а згодом також на iTunes. За оновленнями можна слідкувати на Facebook-сторінці журналу та у Twitter.

 

«У 2011 році ми започаткували проект "Українське Чикаго", в рамках якого висвітлювали місцеві події, публікували блог Ukrainian Chicago на одному з сайтів Chicago Tribune та спілкувалися з громадою через соцмережі. А зараз вийшла друкована версія видання Ukrainian Chicago,» - розповів представник видавця Юрій Фігель у вступному слові до першого номера.

 

Vidia - головний інформаційний ресурс діаспори, що висвітлює життя українців за кордоном.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY