7 серпня – прес-конференція «Другий фронт АТО: гуманітарна акція журналістів видань Мінкультури для дітей зони АТО»

7 Серпня 2014
8624
7 Серпня 2014
09:24

7 серпня – прес-конференція «Другий фронт АТО: гуманітарна акція журналістів видань Мінкультури для дітей зони АТО»

8624
7 серпня – прес-конференція «Другий фронт АТО: гуманітарна акція журналістів видань Мінкультури для дітей зони АТО»

7 серпня о 13.00 у Національному інформагентстві «Укрінформ» відбудеться прес-конференція «Другий фронт АТО: гуманітарна акція журналістів видань Мінкультури для дітей зони АТО».

 

У заході беруть участь: представники Міністерства культури України, член видавничої ради Національного газетно-журнального видавництва письменник Андрій Курков, власник видавничого холдингу «Мега-Прес» Олег Свірко, координатор волонтерів Олена Пащевська, головний редактор видавництва дитячої періодики «Мамине сонечко» Вадим Дорошенко.

 

«Нас турбує ситуація з дітьми, які перебувають зараз у зоні АТО, зокрема у Слов'янську. Діти на власні очі бачили ті жахливі події, які до недавнього часу там відбувалися. Вони - свідки військових дій. Це однозначно вплинуло на їхній емоційний стан і завдало психологічних травм. Діти потребують підтримки, і не лише збоку рідних та близьких. Їм потрібна наша з вами увага. Ми не можемо бути байдужими і стояти осторонь», - повідомляє прес-служба Міністерства культури України.

 

За інформацією прес-служби Мінкульту, окрім попередньої акції, в рамках якої в зону АТО доставляють по кілька тисяч примірників кожного тиражу газети «Культура і життя», колектив ДП «Національне газетно-журнальне видавництво» організовує наступну - «Другий фронт АТО: гуманітарна акція журналістів видань Мінкультури для дітей зони АТО», мета якої - звернути увагу на дітей, надати їм моральну і психологічну підтримку, забезпечити їх найнеобхіднішим. Ми спрямовуємо свої зусилля на те, щоб діти позбулися страхів, турбот і якомога швидше забули пережите.

 

В рамках ініціативи запланована поїздка до Слов'янська (Донецька область), в ході якої  буде доставлено книжки, солодощі, іграшки, одяг та інші речі для дітей, які їх потішать. Усе це збирається на доброчинних засадах. Координатором волонтерів є працівниця Національного газетно-журнального видавництва Олена Пащевська.

 

З питань акредитації просимо звертатися за телефоном (044) 235-22-33 та на e-mail: akredutacia.mincult@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8624
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду