detector.media
07.08.2014 09:24
7 серпня – прес-конференція «Другий фронт АТО: гуманітарна акція журналістів видань Мінкультури для дітей зони АТО»

7 серпня о 13.00 у Національному інформагентстві «Укрінформ» відбудеться прес-конференція «Другий фронт АТО: гуманітарна акція журналістів видань Мінкультури для дітей зони АТО».

 

У заході беруть участь: представники Міністерства культури України, член видавничої ради Національного газетно-журнального видавництва письменник Андрій Курков, власник видавничого холдингу «Мега-Прес» Олег Свірко, координатор волонтерів Олена Пащевська, головний редактор видавництва дитячої періодики «Мамине сонечко» Вадим Дорошенко.

 

«Нас турбує ситуація з дітьми, які перебувають зараз у зоні АТО, зокрема у Слов'янську. Діти на власні очі бачили ті жахливі події, які до недавнього часу там відбувалися. Вони - свідки військових дій. Це однозначно вплинуло на їхній емоційний стан і завдало психологічних травм. Діти потребують підтримки, і не лише збоку рідних та близьких. Їм потрібна наша з вами увага. Ми не можемо бути байдужими і стояти осторонь», - повідомляє прес-служба Міністерства культури України.

 

За інформацією прес-служби Мінкульту, окрім попередньої акції, в рамках якої в зону АТО доставляють по кілька тисяч примірників кожного тиражу газети «Культура і життя», колектив ДП «Національне газетно-журнальне видавництво» організовує наступну - «Другий фронт АТО: гуманітарна акція журналістів видань Мінкультури для дітей зони АТО», мета якої - звернути увагу на дітей, надати їм моральну і психологічну підтримку, забезпечити їх найнеобхіднішим. Ми спрямовуємо свої зусилля на те, щоб діти позбулися страхів, турбот і якомога швидше забули пережите.

 

В рамках ініціативи запланована поїздка до Слов'янська (Донецька область), в ході якої  буде доставлено книжки, солодощі, іграшки, одяг та інші речі для дітей, які їх потішать. Усе це збирається на доброчинних засадах. Координатором волонтерів є працівниця Національного газетно-журнального видавництва Олена Пащевська.

 

З питань акредитації просимо звертатися за телефоном (044) 235-22-33 та на e-mail: akredutacia.mincult@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY