Генпродюсер UBR спростовує проведення податкової перевірки на телеканалі

Генпродюсер UBR спростовує проведення податкової перевірки на телеканалі

27 Травня 2014
9433
27 Травня 2014
18:24

Генпродюсер UBR спростовує проведення податкової перевірки на телеканалі

9433
Генпродюсер UBR спростовує проведення податкової перевірки на телеканалі
Генпродюсер UBR спростовує проведення податкової перевірки на телеканалі

Генеральний продюсер каналу UBR Сергій Логунов спростовує інформацію про проведення перевірки каналу Міністерством доходів і зборів, яку «Детектор медіа» отримала з власних джерел.

 

На запит «Детектор медіа» в прес-службі Міністерства податків і зборів повідомили, що перевірять цю інформацію у відповідному департаменті і нададуть відповідь 28 травня.

 

Нагадаємо, підрозділом податкової міліції Міністерства доходів і зборів України спільно з Держфінмоніторингом України було заблоковано рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та директора зазначеного товариства Ігоря Гужви.

 

Слідчі дії щодо ТОВ «Вісті Мас-Медіа», яке видає щоденну газету «Вести», відбуваються в рамках закону і це не є плановою перевіркою ЗМІ. Якщо підприємство використовувалося в незаконних схемах, не має значення, до якого виду діяльності воно належить, зазначив перший заступник Міністерства доходів і зборів Ігор Білоус, повідомляє офіційний сайт відомства.

 

Довідка: Холдинг «Мультимедіа інвест груп» створений в 2013 році. До його складу входять такі бренди, як щоденна газета «Вести», запущена в травні минулого року одночасно з інтернет-газетою vesti.ua . Друкована версія має рекордний для України тираж 370 000 примірників. Vesti.ua входить у першу п'ятірку рейтингу «Бігмір» в групі українських інтернет-ЗМІ за кількістю унікальних відвідувачів на добу. З серпня 2013 холдинг випускає щотижневий журнал «Вести. Репортер», який видається в партнерстві з російським журналом «Російський репортер». Тираж видання - 50 000 примірників. У червні 2013 року група придбала телеканал UBR, на основі якого буде створено новинний телеканал «Вести ТВ». 2014 запустилося радіо «Вести». Керівником і власником «Мультимедіа інвест груп » є Ігор Гужва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9433
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду