detector.media
27.05.2014 18:24
Генпродюсер UBR спростовує проведення податкової перевірки на телеканалі
Генпродюсер UBR спростовує проведення податкової перевірки на телеканалі

Генеральний продюсер каналу UBR Сергій Логунов спростовує інформацію про проведення перевірки каналу Міністерством доходів і зборів, яку «Детектор медіа» отримала з власних джерел.

 

На запит «Детектор медіа» в прес-службі Міністерства податків і зборів повідомили, що перевірять цю інформацію у відповідному департаменті і нададуть відповідь 28 травня.

 

Нагадаємо, підрозділом податкової міліції Міністерства доходів і зборів України спільно з Держфінмоніторингом України було заблоковано рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та директора зазначеного товариства Ігоря Гужви.

 

Слідчі дії щодо ТОВ «Вісті Мас-Медіа», яке видає щоденну газету «Вести», відбуваються в рамках закону і це не є плановою перевіркою ЗМІ. Якщо підприємство використовувалося в незаконних схемах, не має значення, до якого виду діяльності воно належить, зазначив перший заступник Міністерства доходів і зборів Ігор Білоус, повідомляє офіційний сайт відомства.

 

Довідка: Холдинг «Мультимедіа інвест груп» створений в 2013 році. До його складу входять такі бренди, як щоденна газета «Вести», запущена в травні минулого року одночасно з інтернет-газетою vesti.ua . Друкована версія має рекордний для України тираж 370 000 примірників. Vesti.ua входить у першу п'ятірку рейтингу «Бігмір» в групі українських інтернет-ЗМІ за кількістю унікальних відвідувачів на добу. З серпня 2013 холдинг випускає щотижневий журнал «Вести. Репортер», який видається в партнерстві з російським журналом «Російський репортер». Тираж видання - 50 000 примірників. У червні 2013 року група придбала телеканал UBR, на основі якого буде створено новинний телеканал «Вести ТВ». 2014 запустилося радіо «Вести». Керівником і власником «Мультимедіа інвест груп » є Ігор Гужва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY