Канал «Україна» увійшов до шорт-листу конкурсу The PromaxBDA

Канал «Україна» увійшов до шорт-листу конкурсу The PromaxBDA

7 Травня 2014
7696
7 Травня 2014
20:14

Канал «Україна» увійшов до шорт-листу конкурсу The PromaxBDA

7696
Канал «Україна» увійшов до шорт-листу конкурсу The PromaxBDA
Канал «Україна» увійшов до шорт-листу конкурсу The PromaxBDA

Логотип і промо-кампанія проектів телеканалу «Україна» увійшли до шорт-листу міжнародного конкурсу The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Global Excellence Awards 2014 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У цьому році дві роботи каналу «Україна» відібрані до шорт-листу конкурсу The PromaxBDA у номінаціях «Дизайн логотипу» та «Арт-режисура і Дизайн» (Art Direction & Design: Outdoor/ Environmental/ Transit Static Campaign).

 

У категорії «Дизайн логотипу» телеканал «Україна» представив лого пост-шоу до документального фільму Ігоря Кобрина «1941. Заборонена правда». При розробці логотипу основним завданням було передати зміст пост-шоу: підкреслити наскільки тісно, насправді, зіштовхнулись дві системи, дві держави, два режими, зауважують у прес-службі.

 

Суперниками каналу в цій категорії будуть: Adults Only, Foxtel Management; Junior Express, The Walt Disney Company Latin America; Much: MMVAS, Bell Media Agency; Mzansi Magic Rockville, Clearwater for Mzansi  Magic; Univision Communications Inc. One for All, Blanco-Lorenz Entertainment Branding Inc.

 

 

У категорії «Арт-режисура і Дизайн» до шорт-листу домінантів пройшла зовнішня промо-кампанія проекту «Як дві краплі». За право бути кращим промо проекту побореться з п'ятіркою конкурсантів, серед яких промо відомого американського серіалу «Безумці» (The Crazy Ones) компанії FОХ, робота німецької медіакомпанії Prosiebensat.1, мексиканського Canal Once та інших.

 

Нагадаємо, що канал «Україна» двічі ставав срібним призером міжнародного конкурсу The PromaxBDA за графічне оформлення програми «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим у 2012 році і за промо-кампанію програми «Критична точка» у 2013 році.

 

The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Global Excellence Awards - це міжнародна премія, що присуджується за видатні досягнення в медіамаркетингу, враховуючи всі складові проектів від промотування та дизайну, до брендингу і взаємодії з аудиторією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду