Канал «Україна» отримав «срібло» всесвітнього конкурсу The PromaxBDA

Канал «Україна» отримав «срібло» всесвітнього конкурсу The PromaxBDA

25 Червня 2013
5359
25 Червня 2013
11:35

Канал «Україна» отримав «срібло» всесвітнього конкурсу The PromaxBDA

5359
Канал «Україна» отримав «срібло» всесвітнього конкурсу The PromaxBDA
Канал «Україна» отримав «срібло» всесвітнього конкурсу The PromaxBDA

Промо-кампанія програми «Критична точка» телеканалу «Україна» зайняла друге місце на міжнародному конкурсі The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award в категорії, яка представляє промо-кампанії суспільно-політичних програм (Public Service Announcement Campaign). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Керівник відділу ефірного промо, департаменту маркетингу і комунікацій каналу «Україна» Світлана Бережна зазначила, що участь у міжнародних конкурсах важлива не лише нагородами, а й комунікацією з професіоналами з усього світу.

 

«Для того, щоб залишатися лідером, потрібно дивитися не назад, а вперед! Наша можливість брати участь у таких подіях і добиватися перемог у конкурсах такого рівня - це унікальний шанс побачити найкраще, поділитись своїм досвідом, побудувати партнерські відносини з колегами з усього світу і ще більше повірити у себе», - сказала пані Бережна.

 

Нагадаємо, у поточному році телеканал «Україна» отримав «срібло» у категорії «Кращий бренд-дизайн телеканалу» міжнародної премії International Awards of Broadcast Design BASSAWARDS за анімовані промо-ролики «Сімейство сніговичків».

 

Раніше графічне оформлення програм каналу було відзначено нагородою конкурсу PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Award.

 

Ще одне «срібло» канал «Україна» отримав минулого року на міжнародному конкурсі New York Festivals International Television & Film Awards в категорії «Промо спортивної програми».

 

The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award - професійний конкурс у сфері телевізійного маркетингу, брендингу та дизайну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5359
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду