Микола Томенко засудив методи свободівців щодо тиску на керівника НТКУ

Микола Томенко засудив методи свободівців щодо тиску на керівника НТКУ

19 Березня 2014
10657
19 Березня 2014
11:25

Микола Томенко засудив методи свободівців щодо тиску на керівника НТКУ

10657
Микола Томенко засудив методи свободівців щодо тиску на керівника НТКУ
Микола Томенко засудив методи свободівців щодо тиску на керівника НТКУ

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко засудив дії народних депутатів щодо тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова. Про це він написав своїй сторінці у Facebook.

 

«Щойно в Кіровограді студентам університету розповідав про те, що кожний мародер в Україні - це особистий друг Путіна, людина зі зброєю чи неадекватною поведінкою - помічник для Кисельова і російської пропаганди...Тому  засуджую методи свободівців  у такій боротьбі за свободу слова, як засуджую ті нинішні "революційні" дії та ініціативи, що за секунду з'являються у російських медіа. Нашу революцію називали ще Революцією Гідності, і ми зобов'язані зробити все, щоб в Україні панувала повага до гідності кожної людини!», - написав Микола Томенко.

 

Нагадаємо, 18 березня кілька народних депутатів, у тому числі й заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Ігор Мірошниченко, змусили тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення.

 

Дії «свободівців» засудив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар розцінила їх як «великий подарунок» російським ЗМІ.

 

Як писала «Детектор медіа», міністр МВС Арсен Аваков готовий провести розслідування цього інциденту. Голова фракції ВО «Свобода» і лідер цієї партії Олег Тягнибок повідомив що пан Мірошниченко готовий добровільно зняти з себе депутатську недоторканість і відстоювати свою правоту перед судом.

 

Нацрада просить державні органи дати правову оцінку силовому тиску на керівників НТКУ і Чернігівської ОДТРК. Держкомтелерадіо закликав політиків і активістів будувати співпрацю зі ЗМІ на засадах законності.

 

Колектив «Савік Шустер студії» вимагає покарати учасників «політичного мародерства» щодо Пантелеймонова.

 

НСЖУ і НМПУ засудили дії депутатів від «Свободи» по відношенню до керівника НТКУ і вимагають розслідування

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10657
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
error404
3693 дн. тому
Все осудили эту непонятную выходку. Иначе как то,что мы упали в глазах мировой общественности это не имело результата, как страны,где не уважают закон. Арсений Яценюк и Николай Томенко имеют правильный и трезвый взгляд на вещи,- это не стиль для Европейской державы/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду