Яценюк засудив тиск нардепів на керівника Першого національного

Яценюк засудив тиск нардепів на керівника Першого національного

18 Березня 2014
16964
18 Березня 2014
23:11

Яценюк засудив тиск нардепів на керівника Першого національного

16964
Яценюк засудив тиск нардепів на керівника Першого національного
Яценюк засудив тиск нардепів на керівника Першого національного

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає не припустимими для демократичного суспільства дії народних депутатів, які намагаються силою вирішувати кадрові питання. Тим більше в такій делікатній сфері, як Національна телекомпанія України.  Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Урядовий портал.

 

«Це не наші підходи. Країна, яка йде до Європейського Союзу буде сповідувати на ділі базові принципи та цінності європейської спільноти. Оцінку роботі керівництва Національної телекомпанії України має давати Кабінет міністрів України відповідно до діючого законодавства країни», - зазначив Арсеній Яценюк.

 

Нагадаємо,  сьогодні, 18 березня кілька народних депутатів змусили тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16964
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
однако
3693 дн. тому
нечего их осуждать. это-одно из немногих правильных и адекватных действий депутатов от "Свободы". когда в стране фактически состояние войны с агрессором, когда в нарушение всех норм вооруженные люди отделяют её территории, когда еще не остыли тела невинно убиенных и тысячи беженцев спешат покинуть крым, еле купив билеты на последний поезд на 30 марта, Первый Национальный Украины за деньги налогоплательщиков показывает в прямом эфире российский концерт с ликованием по поводу отделения Крыма от Украины...Да за такое не то, что морду бить,-расстреливать надо! И вот эта Яценюковская толерастия уже достала порядком.Завтра так он всю страну просрет. А что касательно Пантелеймонова, то было бы не лишним внимательно отслеживать судьбу его родственников- матери ,отца, И когда кого-то из них будут хоронить, заказать туда к траурной процессии сопровождение в виде праздничного Бразильского карнавала, с голыми жопами, песнями и плясками, чтобы чувак хоть на 10 долю осознал аморальность того, что он вытворил.
tvpravo
3693 дн. тому
Ну не розуміють дипломатичні меседжі про нікчемність керівники. Пишуть колеги, у Верховній Раді кажуть, а їм - глибоко по барабану! Вони державне замовлення за державний кошт "миють". Поки нова влада розбереться - все, повз каси чи "електричка проїхала". Мараторій на проведення перевірок під час передвиборчої агітації спрацював, кошти від політичної реклами осіли де треба, преференції по відношенню до розміщення в етері потрібних людей(як інвестиції в майбутнє) спрацювали. Це взагалі безкінечна історія. "Мова повинна бути чіткою, яку зрозуміють бандити!"
київ
3693 дн. тому
Що ж це таке робиться.Якщо кожен нардеп від Свободи буде так себе поводити,то це не депутати і не народні. Це рекетири, загарбники, бандити.Сам Ігор Мірошніченко не знає укр.мови,на папір говорить російською"бумажка",але нахабства вистачає вимагати якоїсь українізації.Де свобода слова,доступ до всіх джерел інформації? Ганебний вчинок Богдана Бенюка заслуговує позбавлення його звання народного артиста.Ось що робить з людьми безкарність,віра в свою особливість.Навіщо такі нардепи-розбишаки.До суду,у в"язницю!!!
фіра
3693 дн. тому
Таке враження, що більш важливого для Яценюка в цей нічого не відбулося. А Пантелеймон дістав позауха, бо заслужив. Яценюк роздуває і робить з мухи слона. Людей в Криму вбивають, тероризують, а він Пантелеймона втішає.
вася
3693 дн. тому
Пора бы уже и самому Яйценюку п...здюлей навалять!
вили
3693 дн. тому
Наваляли ы правильно зробили. Хай не показує ворога на всю країну. Може це Яценюк йому сказав, раз так заступається.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду