Спецпідрозділи міліції захопили офіси INTV, «Цензор.нет» і «Вечірніх вістей»

9 Грудня 2013
15839
9 Грудня 2013
18:18

Спецпідрозділи міліції захопили офіси INTV, «Цензор.нет» і «Вечірніх вістей»

15839
Спецпідрозділи міліції захопили офіси INTV, «Цензор.нет» і «Вечірніх вістей»

Офіс інтернет-телеканалу INTV та інтернет-видання «Цензор.нет» на вулиці Турівській, 19 у Києві захоплено спецпідрозділами Міністерства внутрішніх справ України. Інформацію про захоплення офісу INTV підтвердили в прес-службі ВО «Батьківщина», інформацію про захоплення «Цензор.нет» - головний редактор Юрій Бутусов.

 

Один з редакторів INTV повідомив, що офіс захоплено представниками підрозділів МВС, які не підпускають автомобілі до офісу, повідомляє РБК. Сайт INTV наразі недоступний для користувачів.

 

Юрій Бутусов розповів «Детектор медіа», що офіс «Цензор.нет» захоплено озброєними людьми в масках, які сказали співробітниками відійти від робочих місць і заборонили користуватися комп'ютерами та телефонами.

 

«Ми справилися з тим, що повалили сайт. Але тепер відбулося фізичне захоплення комп'ютерів», - наголосив пан Бутусов.

 

У Facebook-спільноті «Євромайдан SOS» також повідомляється про захоплення «Беркутом» офісу газети «Вечірні вісті» на вул. М. Раскової 4а.

 

«Співробітниця, яка телефонула, уже не звязку. Повідомила, що залетів Беркут і почав трощити та виносити речі», - йдеться в повідомленні.

 

INTV та «Вечірні вісті» належать представникам ВО «Батьківщина». У партії також заявили про захоплення її офісу на вулиці Турівській, 13 у Києві міліцією разом зі спецпідрозділом «Беркут».

 

Згодом у прес-службі ГУ МВС Києва агенції «Інтерфакс-Україна» заявили, що київська міліція і бійці «Беркута» не проводить жодних заходів в офісі партії «Батьківщина» на вулиці Турівській. Агенції стало відомо, що на вул. Турівській знаходяться співробітники Служби безпеки України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15839
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду