У Києві невідомі зірвали показ «Відкритого доступу» (ФОТО, ВІДЕО)

27 Вересня 2013
19212
27 Вересня 2013
19:05

У Києві невідомі зірвали показ «Відкритого доступу» (ФОТО, ВІДЕО)

19212
У Києві невідомі зірвали показ «Відкритого доступу» (ФОТО, ВІДЕО)

У столичному кінотеатрі «Кінопанорама» невідомі намагаються зірвати показ документального альманаху «Відкритий доступ», що мав розпочатися о 19:00. Про це повідомляє журналіст «Детектор медіа» з місця подій.

 

Перші два ряди кінозалу зайняли люди «люмпенізованої зовнішності», деякі нетверезі, вони курять прямо в залі, запалюють димові шашки та кричать, що «Кіна не буде». Хто вони - ніхто не знає. У них на шиях кустарно зроблені бейджі з написами «Майдан», «кореспондент».

 

Показ поки призупинено. Організатори показу кажуть, що викликали міліцію.

 

Після 20:00 розпочався показ фільму.

 

Близько 21:00 журналіст «Української правди» Сергій Лещенко повідомив у Facebook про нову провокацію: надійшов дзвінок про замінування, приїхали співробітники вибухової лабораторії. Показ було припинено.




 

 

 


Два дні тому, 25 вересня, під час показу альманаху «Відкритий доступ» у Черкасах у приміщенні зникло світло. Під кінець показу до будівлі приїхали правоохоронці, пожежники та сапери, які заявили, що у приміщенні закладена вибухівка.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Наталі Седлецької у Facebook і Сергія Лещенка в Instagram

 

Відео Ганни Грабарської

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19212
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
werty
3866 дн. тому
Звенья одной цепи -ПРосТИТУШКИ и бомжи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду