Нацбанківський канал БТБ заплатить за супутник та цифру понад 30 млн грн

Нацбанківський канал БТБ заплатить за супутник та цифру понад 30 млн грн

28 Березня 2013
18557
28 Березня 2013
10:50

Нацбанківський канал БТБ заплатить за супутник та цифру понад 30 млн грн

18557
Нацбанківський канал БТБ заплатить за супутник та цифру понад 30 млн грн
Нацбанківський канал БТБ заплатить за супутник та цифру понад 30 млн грн

ТОВ «Банківське телебачення» (канал БТБ) уклало угоди на послуги супутникового зв'язку та планує укласти угоду на послуги цифрового телебачення в 2013 році на загальну суму понад 30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

ТОВ «Космос - Зв'язок» (Space-Communication Ltd) отримає $120 тис. 502 за послуги оператора супутникового ретранслятора «AMOS-2».

 

Ще 0,34 млн грн. коштуватимуть послуги ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр - СТБ» з передачі цифрового потоку БТБ до обладнання, розміщеного на супутнику AMOS-2.

 

Відповідні угоди укладено 12 та 14 березня.

 

Окрім цього було акцептовано пропозицію ТОВ «Зеонбуд» на послуги оператора багатоканального мовлення в мережі МХ-5 вартістю 29,11 млн грн. Минулого року послуги «Зеонбуду» коштували телеканалу Нацбанку 11,34 млн грн. Тоді угоду було укладено на друге півріччя 2012 року.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу, які потім були збільшені до 150 млн грн.

 

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

 

З того часу на оснащення та функціонування телеканалу коштом Нацбанку було проведено тендери на 117,97 млн грн. З них на обладнання було витрачено 73,41 млн. грн., на транспортні засоби - 1,98 млн. грн., ще 11 млн. 899 тис. 444 грн у 2012 роцы - на послуги супутника і «Зеонбуду».

 

Нагадаэмо, що у 2012 році державні телеканали, місцеві ОДТРК та комунальні ТРК уклали угоди з «Зеонбудом» на загальну суму 48,41 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18557
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жук
4053 дн. тому
А толку?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду