У Києві презентують документальний фільм про Римму Зюбіну

У Києві презентують документальний фільм про Римму Зюбіну

6 Травня 2015
3008
6 Травня 2015
19:11

У Києві презентують документальний фільм про Римму Зюбіну

3008
У Києві презентують документальний фільм про Римму Зюбіну
У Києві презентують документальний фільм про Римму Зюбіну

14 травня о 18.30 у Синій залі Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) відбудеться прем'єрний показ документального фільму «По колу» про українську актрису театру та кіно Римму Зюбіну. Про це повідомляється на сайті Національної спілки кінематографістів України (НСКУ).

 

Режисером стрічки виступив Тарас Коцюба.

 

«Здавалося б життя актриси безтурботне. Чи справді це так? Десять днів з життя української жінки, які розкажуть правду про те, що коїться за лаштунками телеекрана. А також декілька неприкритих особистих епізодів з повсякденного життя», - анонсують проект на сайті НСКУ.

 

Стрічку було знято цього року, виробництвом займалася компанія Taras Kotsyuba studio. Трейлер фільму «По колу» можна переглянути тут.

 

«Тарас Коцюба зателефонував мені наприкінці листопада і сказав, що хоче зняти документальне кіно про людину, яка... далі було багато високопарних слів, а потім він сказав, що ця людина - це я. Я здивувалась, відмовлялась...«Та я ж ще жива. А у нас знімають тільки після смерті, або до 100-річчя».Два місяці Тарас знімав в театрі, на зйомках, пробах, в Слов'янську і Миколаївці, вдома, в машині, в магазині, в потязі, на телебаченні, повсюди, де я була...З 15 хв. запланованого хронометражу вийшло 95. А що саме?.. Побачимо», - прокоментувала проект у Facebook Римма Зюбіна.

 

Нагадаємо, наразі триває збір коштів на виробництво документального фільму про Олега Сенцова. Документальний фільм «Звільнити Олега Сенцова» розслідує обставини справи проти українського кінорежисера, якого ФСБ арештувала  травні минулого року. З того часу його утримують в Росії. Провідним автором фільму є російський кінорежисер Аскольд Куров («Зимо, йди!», «Ленінленд», «Діти 404»). Його співавтором є український кінорежисер Андрій Литвиненко - один з учасників альманаху «Євромайдан. Чорновий монтаж».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3008
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду