«Інтер» починає акцію «Ніхто не забутий» з відновлення меморіалів Перемоги

«Інтер» починає акцію «Ніхто не забутий» з відновлення меморіалів Перемоги

23 Березня 2015
7968
23 Березня 2015
17:45

«Інтер» починає акцію «Ніхто не забутий» з відновлення меморіалів Перемоги

7968
«Збереження пам’ятників героям Великої Вітчизняної – це наша пам’ять про героїзм і подвиг наших предків в ім’я Перемоги»
«Інтер» починає акцію «Ніхто не забутий» з відновлення меморіалів Перемоги
«Інтер» починає акцію «Ніхто не забутий» з відновлення меморіалів Перемоги

Телеканал «Інтер» до 70-річчя перемоги в Другій світовій ініціює всеукраїнську громадську акцію «Ніхто не забутий», мета якої - відновити меморіали Перемоги в різних областях України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Власними силами канал «Інтер» планує відновити 10 пам'ятників героям війни в Київській, Хмельницькій, Чернігівській, Харківській, Рівненській, Запорізькій, Житомирській, Черкаській та Одеській областях. Про хід реставраційних робіт телеканал повідомлятиме на спеціальному сайті polk.inter.ua, у програмі «Ранок з Інтером» та у святковому телевізійному марафону «Наша Перемога» 9 травня.

 

Канал закликає телеглядачів надсилати фото та інформацію про пам'ятники війни, що потребують відновлення чи реконструкції на сайт polk.inter.ua, на електронну пошту polk@inter.ua, або телефонувати на «гарячу лінію» +38 067 508 95 93.

 

Також канал шукає меценатів та активістів на місцях, які приведуть у порядок ці меморіали. «Якщо ви готові не лише поділитися інформацією, але і вжити конкретних кроків з ремонту чи відновлення воєнних монументів, організуватися на місцях і провести роботи з їх відновлення - повідомляйте нам - ми розповімо про вас усій країні в ефірі телеканалу Інтер. Нехай це буде навіть невеликий ремонт чи пофарбування пам'ятника, це дуже важливо, це данина пам'яті тим, перед ким ми в безповоротному боргу», - йдеться в повідомленні каналу.

 

«Збереження пам'ятників героям Великої Вітчизняної - це наша пам'ять про героїзм і подвиг наших предків в ім'я Перемоги! Пам'ять не може бути забутою», - заявляє «Інтер».

 

Нагадаємо, на думку директора Українського інституту національної пам'яті, історика Володимира В'ятровича, День Перемоги був інструментом формування радянського патріотизму і над ним в Україні досі тяжіють радянські стереотипи. У 2014 році вперше в Україні на офіційних заходах із відзначення завершення Другої світової війни було вжито європейську символіку - червоний мак. З рекомендаціями істориків, як висвітлювати річницю Другої світової, ви можете ознайомитися тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7968
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лидия
3321 дн. тому
Сейчас это опасно. Война оболгана, над победителями наглумились, пред фашизмом преклонились. Более того: чтить Победу - преступление. Ладно - власть. ПРишли одни уроды, придут другие. Но люди... Люди выродились, сошли с ума, свихнулись, предали собственных родителей.
Синичка
3322 дн. тому
Всегда буду уважать те каналы, которые чтят память Великих Воинов, защитивших нашу земля от кровожадных фашистов. Вечная Слава всем им,и земля им пухом. Они наши спасители.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду