Журнал «Розумашки» став кращим періодичним виданням для дітей

Журнал «Розумашки» став кращим періодичним виданням для дітей

19 Грудня 2017
5585
19 Грудня 2017
11:15

Журнал «Розумашки» став кращим періодичним виданням для дітей

5585
Кращим періодичним виданням для дітей 2017 року визнано журнал «Розумашки», головним редактором якого є Руслана Скачко. Засновник і видавець – ТОВ «Ко-оп Медіа»
Журнал «Розумашки» став кращим періодичним виданням для дітей
Журнал «Розумашки» став кращим періодичним виданням для дітей

Таким є результат конкурсу Всеукраїнського конкурсу на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва, заснованого Держкомтелерадіо, повідомляє прес-служба відомства.

Цього року журі вирішило не визначати переможця у номінації «Краще періодичне видання для юнацтва».  

«Хоча серед поданих на конкурс видань були знані і широко відомі дитячі ЗМІ, журі вирішило віддати перемогу одному з наймолодших видань в Україні для наймолодших читачів, прокоментував перший заступник Голови Держкомтелерадіо, голова журі конкурсу Богдан Червак. – Адже ми добре розуміємо, що значить підтримка таких видань на початку їхнього шляху до читачів. Дуже хочеться, щоб цей журнал був таким же довгожителем, як інші наші переможці – "Дзвіночок", "Малятко", "Пізнайко", "Колосок"».

Видання «Розумашки» розраховано на дітей віком від 6 до 9 років, виходить з січня 2016 року в Києві і розповсюджується по всій Україні накладом 25 тисяч примірників. Журнал спрямований на розвиток дитини в ігровій формі, вчить самостійно думати, знайомить зі світом.

За повідомленням Держкомтелерадіо, у 2017 році на конкурс надійшло  вісім видань:  6 – для дітей,   2 – для юнацтва. З переліком видань можна ознайомитись на  сайті Держкомтелерадіо

У різні роки переможцями конкурсу ставали видання: «Барвінок», «Малятко», «Казковий вечір», «Артклас», «12+», «Юний натураліст», «Ангелятко», «Колосок», «Індіго», «Котя», «Однокласник», «Мамине сонечко», «Диво-Деревце», «Абетка права», «Привет, ребята!», «Ангеляткова наука», «Золотий резерв», «Крилаті», «Дзеркало ліцею», «Дзвіночок». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5585
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду