Більшість підписників Twitter-аккаунта Трампа виявилися ботами – ЗМІ

Більшість підписників Twitter-аккаунта Трампа виявилися ботами – ЗМІ

12 Листопада 2017
1129
12 Листопада 2017
13:08

Більшість підписників Twitter-аккаунта Трампа виявилися ботами – ЗМІ

1129
За даними TwitterAudit, 53% підписників Twitter-аккаунта президента США Дональда Трампа не є реальними людьми.
Більшість підписників Twitter-аккаунта Трампа виявилися ботами – ЗМІ
Більшість підписників Twitter-аккаунта Трампа виявилися ботами – ЗМІ

Про це пише «Європейська правда» з посиланням на The Economist .

У президента США зараз 42,5 млн читачів у Twitter, що робить його аккаунт 21-м за популярністю у соцмережі. Такого показника Дональд Трамп досяг в основному протягом останнього року, наростивши аудиторію на 225%. Для порівняння – серед аккаунтів-лідерів сторінка футболіста Кріштіану Роналду протягом останнього року збільшила кількість підписників на 32%, це другий за кількістю зростання читачів аккаунт у Twitter.

Аккаунт Трампа популярніший за Twitter-акаунти його політичних суперників, в тому числі  - Гілларі Клінтон. Він також лишив позаду Національну футбольну лігу і New York Times.

В той же час Трампу поки далеко до його попередника Барака Обами, у якого 97 мільйонів фоловерів. Лідирує Обама і за іншим показником – 78% його підписників є справжніми людьми. У Трампа ж справжні люди складають лише 47% його підписників.

Згідно з прогнозами, через 10 років Twitter Трампа матиме 297 млн підписників і пережене Обаму, який матиме 218 млн. читачів.

Раніше повідомлялося, що 2 листопада несподівано зник акаунт президента США Дональда Трампа в Twitter: як виявилося, його деактивував один зі співробітників у свій останній робочий день.

Нагадаємо, Комітет із розвідки Палати представників США опублікував добірку реклами із Facebook, за допомогою якої Росія, на думку конгресменів, намагалася вплинути на вибори в США 2016 року. Крім цього Комітет представив 65-сторінковий список з акаунтів на Twitter, нібито пов'язаних із Росією.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1129
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
2355 дн. тому
Трамп, Путин... Хоть бы раз про Порошенко правду написали, грантоеды соровские
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду