detector.media
12.11.2017 13:08
Більшість підписників Twitter-аккаунта Трампа виявилися ботами – ЗМІ
Більшість підписників Twitter-аккаунта Трампа виявилися ботами – ЗМІ
За даними TwitterAudit, 53% підписників Twitter-аккаунта президента США Дональда Трампа не є реальними людьми.

Про це пише «Європейська правда» з посиланням на The Economist .

У президента США зараз 42,5 млн читачів у Twitter, що робить його аккаунт 21-м за популярністю у соцмережі. Такого показника Дональд Трамп досяг в основному протягом останнього року, наростивши аудиторію на 225%. Для порівняння – серед аккаунтів-лідерів сторінка футболіста Кріштіану Роналду протягом останнього року збільшила кількість підписників на 32%, це другий за кількістю зростання читачів аккаунт у Twitter.

Аккаунт Трампа популярніший за Twitter-акаунти його політичних суперників, в тому числі  - Гілларі Клінтон. Він також лишив позаду Національну футбольну лігу і New York Times.

В той же час Трампу поки далеко до його попередника Барака Обами, у якого 97 мільйонів фоловерів. Лідирує Обама і за іншим показником – 78% його підписників є справжніми людьми. У Трампа ж справжні люди складають лише 47% його підписників.

Згідно з прогнозами, через 10 років Twitter Трампа матиме 297 млн підписників і пережене Обаму, який матиме 218 млн. читачів.

Раніше повідомлялося, що 2 листопада несподівано зник акаунт президента США Дональда Трампа в Twitter: як виявилося, його деактивував один зі співробітників у свій останній робочий день.

Нагадаємо, Комітет із розвідки Палати представників США опублікував добірку реклами із Facebook, за допомогою якої Росія, на думку конгресменів, намагалася вплинути на вибори в США 2016 року. Крім цього Комітет представив 65-сторінковий список з акаунтів на Twitter, нібито пов'язаних із Росією.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY