Новий сезон на «Дуже радіо»: «ГаМак-шоу», «InЖИР», «Еріка та Король» і багато позитиву

Новий сезон на «Дуже радіо»: «ГаМак-шоу», «InЖИР», «Еріка та Король» і багато позитиву

28 Вересня 2017
1614
28 Вересня 2017
14:46

Новий сезон на «Дуже радіо»: «ГаМак-шоу», «InЖИР», «Еріка та Король» і багато позитиву

1614
Зміни відбулися передусім у програмній концепції радіостанції
Новий сезон на «Дуже радіо»: «ГаМак-шоу», «InЖИР», «Еріка та Король» і багато позитиву
Новий сезон на «Дуже радіо»: «ГаМак-шоу», «InЖИР», «Еріка та Король» і багато позитиву

До Всесвітнього Дня туризму на першому туристичному «Дуже радіо» стартував новий сезон.

Як повідомили «Детектору Медіа», передусім зміни відбулися у програмній концепції радіостанції. Відтепер по буднях, з 7:00 по 11:00, усіх «будитиме» ранкове «ГаМак-шоу» з Галюсею Батюсь та Максом Романюком. Вони розповідатимуть про цікаві події у галузі туризму, мандрівки різними країнами світу, гори і заряджатимуть позитивом слухачів на цілий день.

Про відомі і не дуже туристичні та визначні місця у Львові розповідатиме Діанка. Щобудня з 11:00 по 14:00 слухачі зможуть не лише почути цікаву інформацію, але й передати вітання та привітати усіх рідних, коханих і друзів у програмі вітань «Побажальник».

Між 14:00 та 18:00 в ефірі з’являтиметься відома співачка і ведуча Ліля Ваврін в денному шоу «На позитиві». Вона знайомитиме слухачів з маловідомими у нас і надзвичайно успішними європейськими виконавцями, музичними фестивалями різних країн світу, масою інших подій, які викликають неабияку цікавість і захоплення.

Ввечері стартувало нове, експериментальне «InЖИР – шоу» з ведучою Юлою Бєльською. З понеділка по п’ятницю з 18:00 по 22:00 вона подарує найекстремальніші відчуття, нагодує екзотичними стравами, полоскоче нерви містичними туристичними історіями та дозволить недитячі пустощі. Вечірнє шоу «InЖИР» – жирна інформація для прогресивних вух!

У вихідні з 10:00 по 15:00 можна буде почути шоу вихідного дня «Еріка та Король». Слухачі дізнаються усе про найпопулярніші місця відпочинку в Україні. А ще буде рекордна кількість гостей та цікаві інтерв’ю.

Ще кращими стануть незмінні новини від відділу інформації, який очолює Юрій Залізняк. Щобудня з 7:50 до 18:50 журналісти Тетяна Демко та Софія Сабала тримають руку на пульсі усіх найцікавіших подій України та світу.

Новинкою осіннього сезону стане хіт-парад української музики та країн Центральної та Східної Європи. Насолоджуватися музичними хітами можна буде у вихідні з 15:00 до 16:00, ведуча – Валентина Барзолевська.

Новий «одяг» ефіру та програм створив звукорежисер Володимир Йовбак. Музичний формат радіостанції залишається незмінним, а це – українська популярна музика, що найповніше висвітлює українську культуру, найкращі зразки європейської музики: балканської, французької, польської, німецької та багатьох інших яскравих представників зарубіжжя, які давно знайшли свого відданого слухача, але на конкуруючих радіостанціях лунають в ефірі вкрай рідко або зовсім не звучать.

«У нас буде багато акцій і розіграшів для наших слухачів, – розповідає бренд-менеджер Галина Батюсь. – Ми любимо наших слухачів і продовжуємо дарувати їм неймовірні враження, відкривати нові світи та горизонти. Тому буде багато акцій на туристичну тематику, про походи в гори, поїздки на море, прогулянки Львовом і чимало інших сюрпризів. Тож для охочих до незабутніх мандрівок є сенс стежити за нашим ефіром, сторінками у соціальних мережах та сайтом duzhe.fm. І тоді у всіх настрій буде точно доГори».

Нагадаємо, нова радіостанція «Дуже радіо» почала мовити 24 грудня 2016 року на частоті 104,3 МГц. Нова радіостанція позиціонує себе як «перше туристичне радіо».

12 січня 2017 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила і продовжила строк дії ліцензії на мовлення львівській ТРК «Говерла» (ТОВ «ТРК “Говерла”»), яка 24 грудня перезапустилася у Львів як «Дуже радіо». Нацрада затвердила зміну позивного радіостанції з Kiss FM на «Дуже радіо». Програмна концепція при цьому не змінилася.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду