Руслана з чоловіком запустили у Львові нову радіостанцію

Руслана з чоловіком запустили у Львові нову радіостанцію

26 Грудня 2016
3864
26 Грудня 2016
10:41

Руслана з чоловіком запустили у Львові нову радіостанцію

3864
24 грудня на частоті 104,3 МГц почала мовити нова радіостанція «Дуже радіо», на якій працює більшість колишніх працівників радіо «FM Галичина» та один колишній ведучий радіо «Вголос». Нова радіостанція позиціонує себе як «перше туристичне радіо»
Руслана з чоловіком запустили у Львові нову радіостанцію
Руслана з чоловіком запустили у Львові нову радіостанцію

Про це повідомляє видання Zaxid.net.

«Радіостанція почала мовити приблизно о 19:40, а о 19:46 ведучі в прямому ефірі оголосили про запуск радіостанції та почали приймати дзвінки від слухачів», – йдеться на сайті.

З колишніх ведучих «FM Галичина» на «Дуже радіо» перейшли Ліля Ваврін, Еріка, Валентина Барзолевська (працювала програмним директором), Юла Бєльська, Галина Батюсь, Максим Романюк, Діанка (Діана Гайворонюк), Юрій Рихлик, Ігор Юрчук (працював музичним редактором), а з радіо «Вголос» – Юрій Король.

Формат радіостанції – музика з усіх країн Центральної та Східної Європи, окрім Росії. Як зазначено, в ефірі не буде жодної англомовної пісні, а 50% від усіх треків становитимуть україномовні композиції.

Zaxid.net пише, що власником радіостанції є ТОВ «ТРК “Говерла”», яка, згідно з даними Національної ради з питань телебачення і радіомовлення (Нацради), володіє і частотою 104,3 МГц, на якій з кінця 2003 року мовило донецьке радіо «M-FM», а з листопада 2009 — київська радіомережа KISS FM. Власниками ТОВ «ТРК “Говерла”» є студія «Люксен», якою володіє співачка Руслана Лижичко та її чоловік, продюсер Олександр Ксенофонтов (70% і 15% відповідно), ще 15% «Люксену» належить ТРК «Люкс».

«За повідомленням джерел, радіостанція вже подала до Нацради документи на зміни в ліцензії», – пише Zaxid.net

Нагадаємо, наприкінці серпня на радіо «FM Галичина» виник конфлікт колективу з директоркою Олександрою Гнатик, внаслідок якого майже всі працівники «FM Галичина» звільнилися. Того ж дня ведучі оголосили про намір запустити нову радіостанцію і повідомили, що почали пошук інвестора для неї.

Також зазначимо, що 3 листопада, у Києві Руслана зі своїм чоловіком та декількома партнерами запустили інтернет-радіостанцію Radio1.ua, для якої хочуть отримати частоти.

Фото: Zaxid.net

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3864
Читайте також
09.09.2016 11:51
Ельвіра Насібулліна, для «Детектора медіа»
4 763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду