СБУ заборонила в’їзд в Україну Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну

СБУ заборонила в’їзд в Україну Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну

31 Травня 2017
1546
31 Травня 2017
20:14

СБУ заборонила в’їзд в Україну Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну

1546
Служба безпеки України заборонила в'їзд до України низці культурних діячів з Росії, зокрема, кінорежисерам Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну.
СБУ заборонила в’їзд в Україну Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну
СБУ заборонила в’їзд в Україну Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну

Про це повідомляє у Facebook громадянський рух «Відсіч» з посиланням на офіційну відповідь Служби безпеки України на свій запит.

«Перемога! Ми домоглися від СБУ заборони на в'їзд таким "зірковим" артистам-рашистам як Нікіта Міхалков, Станіслав Говорухін, Надєжда Бабкіна, Міхаіл Задорнов, Ірина Алфьорова, Алєксєй Панін, Леонід Ярмольник. Ба більше, згідно з нашими вимогами, СБУ звернулося до Мінкульту, який тепер має внести цих рашистів до Переліку осіб, які загрожують нацбезпеці.

Чекаємо негайної реакції Міністерство культури України! Внесення цих негідників до "чорного списку" дозволить нарешті прибрати їхній "культурний" продукт з наших екранів. І звертаємо увагу на те, що це перша за тривалий час нагода розширити "чорний список" російських артистів», - заявляє «Відсіч».

Нагадаємо, 10 травня, за день до другого півфіналу «Євробачення-2017», в інтернеті з’явилося відео з концерту представника з Болгарії Крістіана Костова. Відео знімали в «Артеку» в Криму 1 червня 2014 року, зазначено на Youtube. У Службі безпеки України повідомили, що Крістіан Костов продовжить участь в пісенному конкурсі, бо відвідував окупований півострів ще до прийняття закону про перетин кордону, який сьогодні це забороняє.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1546
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Николай
2518 дн. тому
Правильно, давно надо запретить этим ублюдкам поганить нашу молодежь своим "искусством". Но...! По-моему, главный вред имиджу страны наносят такие "певцы", как позорище - Поплавский, но особенно - сериал "Виталька"!!! Ничего более убогого и позорного не выпускалось в мире! И авторов этого "шедевра", как и артистов, необходимо однозначно лишать гражданства Украины, и привлекать к уголовной ответственности за издевательство над самим понятием - УКРАИНЕЦ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду