detector.media
31.05.2017 20:14
СБУ заборонила в’їзд в Україну Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну
СБУ заборонила в’їзд в Україну Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну
Служба безпеки України заборонила в'їзд до України низці культурних діячів з Росії, зокрема, кінорежисерам Микиті Михалкову і Станіславу Говорухіну.

Про це повідомляє у Facebook громадянський рух «Відсіч» з посиланням на офіційну відповідь Служби безпеки України на свій запит.

«Перемога! Ми домоглися від СБУ заборони на в'їзд таким "зірковим" артистам-рашистам як Нікіта Міхалков, Станіслав Говорухін, Надєжда Бабкіна, Міхаіл Задорнов, Ірина Алфьорова, Алєксєй Панін, Леонід Ярмольник. Ба більше, згідно з нашими вимогами, СБУ звернулося до Мінкульту, який тепер має внести цих рашистів до Переліку осіб, які загрожують нацбезпеці.

Чекаємо негайної реакції Міністерство культури України! Внесення цих негідників до "чорного списку" дозволить нарешті прибрати їхній "культурний" продукт з наших екранів. І звертаємо увагу на те, що це перша за тривалий час нагода розширити "чорний список" російських артистів», - заявляє «Відсіч».

Нагадаємо, 10 травня, за день до другого півфіналу «Євробачення-2017», в інтернеті з’явилося відео з концерту представника з Болгарії Крістіана Костова. Відео знімали в «Артеку» в Криму 1 червня 2014 року, зазначено на Youtube. У Службі безпеки України повідомили, що Крістіан Костов продовжить участь в пісенному конкурсі, бо відвідував окупований півострів ще до прийняття закону про перетин кордону, який сьогодні це забороняє.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY