Екс-головред «Апострофа» Денис Попович набирає команду для нового ЗМІ

Екс-головред «Апострофа» Денис Попович набирає команду для нового ЗМІ

16 Травня 2017
1657
16 Травня 2017
09:52

Екс-головред «Апострофа» Денис Попович набирає команду для нового ЗМІ

1657
Денис Попович, який раніше очолював редакцію «Апострофа», створює нове суспільно-політичне інтернет-видання та запрошує журналістів долучатися до проекту
Екс-головред «Апострофа» Денис Попович набирає команду для нового ЗМІ
Екс-головред «Апострофа» Денис Попович набирає команду для нового ЗМІ

Про це пан Попович повідомив у коментарі «Детектору медіа».

«Суспільно-політичне ЗМІ, орієнтовний час запуску через 2-3 тижні. Остаточний час запуску залежить від вирішення низки організаційних питань, пов'язаних з оформленням, технічним доопрацюванням сайту. Фізично сам сайт вже існує, на нього можна зайти, але там поки "каша", тому що роботи ще тривають», – розказав він.

Назву сайту пан Попович не називає, бо «робота над ним триває».

«Можу сказати, що домен буде .ua, сайт двомовний – російсько-український, але стартова сторінка буде українською мовою. Нас буде цікавити найширше коло тем, починаючи від політики і закінчуючи спортом. Буде фото і відеоконтент», – додав журналіст.

Редакцію нового видання очолить Денис Попович. Він запрошує колег долучатися до проекту.

«У зв'язку з відкриттям нового інтернет-видання, потрібні журналісти. Спеціалізація – політика, економіка, суспільство (гуманітарна сфера), кримінал, події, війна, міжнародка. Умови роботи – фул-тайм, офіс на Печерську в висотній будівлі, вид з 15 поверху прямо на купол Верховної Ради»,йдеться в повідомленні журналіста на сторінці у Facebook.

Також пан Попович запрошує до співпраці експертів і блогерів.

Нагадаємо, 8 листопада Денис Попович повідомив, що припинив працювати головредом інтернет-видання «Апостроф» через «незалежні від нього обставини». Редакцію видання тоді очолила Уляна Кондратенко, яка раніше була керівником проекту zn.ua. Деякий час пан Попович працював у «Апострофі» заступником пані Кондратенко.

У січні 2017 року журналіст повідомив, що йде з «Апострафа» та що отримав посаду головного редактора в новому інформаційному інтернет-проекті, подробиці про який тоді не розголошував.

На фото – Денис Попович

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1657
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду