Сцена для «Євробачення-2017» у Києві повністю готова

Сцена для «Євробачення-2017» у Києві повністю готова

20 Квітня 2017
4621
20 Квітня 2017
09:23

Сцена для «Євробачення-2017» у Києві повністю готова

4621
Сцена для міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017», який пройде у травні, готова. Вся конструкція сцени – майже суцільний екран. Сьогодні на ній проводитимуться технічні репетиції статистів, під час яких працюватимуть усі телекамери, світлове, звукове та відеообладнання.
Сцена для «Євробачення-2017» у Києві повністю готова
Сцена для «Євробачення-2017» у Києві повністю готова

Про це повідомляється на сайті ТСН.

«Неймовірне поєднання світлодіодних екранів, прожекторів, керованих приладів. І в центрі цієї конструкції буде падати та підніматися камера, яка дозволить отримати погляд зверху», – розповів менеджер з телевиробництва Роман Керик.

Як повідомляється, вся конструкція сцени – майже суцільний екран.

«Тут стільки світла, що вистачить зробити електро незалежним велике село. А довжина кабелів, задіяних у процесі, достатньо щоб кинути їх від Києва до Черкас – а це понад 180 кілометрів», – йдеться на сайті «ТСН».

Крім головної арени, де знаходиться сцена, подивитись шоу можна просто неба у Євромістечку. Територія Хрещатика, від вулиці прорізної до вулиці Богдана Хмельницького, стане офіційною фан-зоною «Євробачення».

«Там буде величезний екран. На сцену, яка буде там біля екрану, будуть виходити зірки майже всіх країн, будуть презентації  країн, будуть концерти виконавців», – сказав творчий директор неефірних подій «Євробачення-2017» Сергій Проскурня.

Крім того, у Києві будуть ще п’ять неофіційних майданчики, кожен з яких матиме оригінальну розважальну програму.

«Там працюватимуть МС, хормейстри, викладачі вокалу. Ми там проводитимемо народне караоке пісень "Євробачення"», – додав  Проскурня.

Ведучий «Євробачення-2017» Тиму Мірошниченко зазначив, що неефірні шоу, генеральні репетиції нічим не відрізняються від того, що буде прямому ефірі.

«По два неефірних шоу до кожного півфіналу і фіналу. І квитки там стартують від 219 гривень», – сказав він.

Нагадаємо, півфінали 62-го пісенного конкурсу «Євробачення»  відбудуться 9 та 11 травня у Києві. Фінал «Євробачення» – 13 травня. Головні шоу конкурсу проходитимуть у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра.

Цьогоріч Україну представлятиме гурт O.Torvald з піснею Time.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4621
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду