Медіахолдинг «1+1» презентував оновлений корпоративний сайт

Медіахолдинг «1+1» презентував оновлений корпоративний сайт

27 Березня 2017
1506
27 Березня 2017
15:50

Медіахолдинг «1+1» презентував оновлений корпоративний сайт

1506
У понеділок, 27 березня, група «1+1 медіа» представляє оновлений, зі стильним дизайном корпоративний сайт.
Медіахолдинг «1+1» презентував оновлений корпоративний сайт
Медіахолдинг «1+1» презентував оновлений корпоративний сайт

Про це повідомили у прес-службі медіахолдингу.

«Покращений функціонал сайту дасть змогу користувачам отримати ще більш зручний доступ до інформації та модернізує майданчик для повноцінної реалізації бізнес-інтересів медіа-холдингу», – йдеться в повідомленні.

Концепція проектування сайту є абсолютно новою. Інтерфейс розроблений у форматі Single Page Application з використанням корпоративних кольорів групи відповідно до останніх тенденцій веб-оформлення. Динамічне завантаження контенту при зміні сторінок і блоків робить сайт легшим та більш зручним у використанні. Крім того, завдяки оновленій моделі навігації всі структурні елементи розділів завжди візуально доступні для відвідувача. Usability усіх форм та адаптивний дизайн налаштовані на відповідне масштабування інформації до екранів будь-яких пристроїв і браузерів.

У порівнянні з попередньою версією порталу, змінено форму викладення новин та статей компанії. Нова система віджетів налаштована на максимальну оптимізацію сприйняття контенту, а кожна внутрішня сторінка може виглядати як повноцінний landing page.

«Новий сайт – сучасна платформа для комунікації зі стейкхолдерами, що відповідає головним цінностям нашої компанії. Використовуючи новітні технології проектування веб-сторінок, ми поставили собі за мету створити інформативний простір з максимально гнучкою системою пошуку, що не залишила би жодне із запитань про життя та діяльність групи без відповідей», – зазначила Світлана Павелецька, PR директор «1+1 медіа».

Партнерами в розробці та реалізації проекту виступило агентство Aurocraft Digital Production.

Нагадаємо, що 22 березня медіагрупа «1+1 медіа» запустила в роботу власну наземну супутникову передавальну станцію uplink (аплінк), повідомляє прес-служба групи. У подальших технічних планах групи – створення HD-версій каналів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1506
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
petja
2548 дн. тому
А прикріпити посилання на сайт - нє?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду