Координувати роботу сайту «Громадського» буде Юлія МакГаффі

Координувати роботу сайту «Громадського» буде Юлія МакГаффі

18 Липня 2016
2121
18 Липня 2016
11:15

Координувати роботу сайту «Громадського» буде Юлія МакГаффі

2121
«Громадське телебачення» співпрацюватиме з екс-головним редактором американського сайту для російськомовної громади «Forum Daily» Юлією МакГаффі.
Координувати роботу сайту «Громадського» буде Юлія МакГаффі
Координувати роботу сайту «Громадського» буде Юлія МакГаффі

Про початок співпраці повідомляє сайт «Громадського».

Як зазначається, пані МакГаффі з 18 липня буде координувати роботу сайту, команди редакторів соціальних мереж та здійснювати подальшу підтримку і розробку платформи hromadske.ua.

«Громадське – одне з найпомітніших ЗМІ в українському інформаційному просторі, ЗМІ нового типу, з одного боку – вже визнане і популярне, з іншого - з величезним потенціалом. Мені подобається напрямок, в якому зараз рухається Громадське, я поділяю його цінності та погляд на те, якими мають бути новини та інформація, та щиро захоплююся роботою його журналістів. Я радію, що мої знання будуть корисними для його подальшого розвитку, і дуже схвильована в найкращому сенсі цього слова», –  говорить пані МакГаффі.

Виконавчий директор «Громадського» Катерина Горчинська зазначила, що Юлія – краща кандидатура на цю посаду.

«Ми надзвичайно тішимось приходу Юлі до нашої команди. Вона – професіонал, яких на ринку надзвичайно мало. Її робота буде на перетині редакційної, технічної та стратегічної. Знайти кращого кандидата на таку роль годі й старатися», – сказала пані Горчинська.

Нагадаємо, в січні Юлія МакГаффі стала головним редактором американського сайту для російськомовної громади Forum Daily.

Юлія МакГаффі працює в журналістиці з 1994 року. Вона – архітектор  і колишній головний редактор сайту korrespondent.net. Брала участь в розробці та запуску журналу Кореспондент в команді американського видавця Джеда Сандена. Пішла з Кореспондента після купівлі журналу та сайту Сергієм Курченком в 2013 році.

На фото – Юлія МакГаффі

Фото: «Громадське»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2121
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду