Аваков пояснив, чому закрив «коменти» в соцмережі

Аваков пояснив, чому закрив «коменти» в соцмережі

7 Липня 2016
1644

Аваков пояснив, чому закрив «коменти» в соцмережі

1644
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що прибрав можливість коментувати свої пости Facebook в через постійні образи.
Аваков пояснив, чому закрив «коменти» в соцмережі
Аваков пояснив, чому закрив «коменти» в соцмережі

Про це пише   depo.ua.

Як повідомляється, міністр поскаржився журналістам, що як тільки дозволяє користувачам висловлюватися на своїй сторінці в соціальних мережах, тут же з'являються образливі коментарі.

За словами Авакова, найбезпечніший з епітетів, якими його нагороджують гості інтернет-сторінки, – «Сволота бандерівська» . Крім того, міністру часто пишуть обурливі побажання – наприклад, «Здохни, укроп».

«Свого часу я коментарі закрив. Тепер я пишу сам, читаю сам і рефлексую сам. І більше не хочу засмічувати мою сторінку злісним шлаком», – зазначив Аваков.

На фото – міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков

Фото: timer-odessa.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1644
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Киянин
2843 дн. тому
З Авакова бандерівець як із лайна куля...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду