До 15 вересня – подача заявок на участь в проекті посольства Великої Британії «Наступне покоління України»

2 Вересня 2015
3411
2 Вересня 2015
12:48

До 15 вересня – подача заявок на участь в проекті посольства Великої Британії «Наступне покоління України»

3411
До 15 вересня – подача заявок на участь в проекті посольства Великої Британії «Наступне покоління України»

Посольство Великої Британії планує зняти відеоролики про успішних та цілеспрямованих українців для західних аудиторій та шукає партнера для реалізації проекту.

 

Проект «Наступне покоління України» - частина Програми запобігання конфліктів, сприяння стабільності та безпеці в Україні (фонд міні-грантів для комунікаційних проектів), який говоритиме про успіхи та досягнення України на шляху реформ і змін для показу європейській аудиторії. 

 

Відеоролики мають на меті розповісти історії людей, познайомити європейців з труднощами та викликами, які постають перед Україною, а також продемонструвати готовність та відданість українців будувати нове та процвітаюче суспільство.

 

З умовами відбору партнера можна ознайомитися на сторінці Посольство Великої Британії. Потенційні заявники мають ознайомитися з Terms of Reference - Ukraine's Next Generation (PDF, 153,2кБ, 2 pages) (англ. мовою) та заповнити Activity Based Budget Form (MS Excel Spreadsheet, 16,9кБ) (англ. мовою) і Project Proposal Form (MS Word Document, 157,0кБ) (англ. мовою).

 

Заявки приймаються до вівторка, 15 вересня, до 15.00 на скриньку Kyiv.Projects@fco.gov.uk.

 

У темі листа треба вказати «Tender for Ukraine's Next Generation».

 

4 вересня о 14.00 у Посольстві Великої Британії в Україні (Київ, вул. Десятинна, 9) відбудеться сесія запитань і відповідей для заявників. Для реєстрації на зустріч треба відправити листа з темою «Next Generation: Q&A - назва організації» на адресу Kyiv.Projects@fco.gov.uk та вказати ім'я, посаду та організацію. Реєстрація на зустріч закривається о 2 вересня о 15.00.

 

Сесія буде проводитись англійською мовою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду