detector.media
02.09.2015 12:48
До 15 вересня – подача заявок на участь в проекті посольства Великої Британії «Наступне покоління України»

Посольство Великої Британії планує зняти відеоролики про успішних та цілеспрямованих українців для західних аудиторій та шукає партнера для реалізації проекту.

 

Проект «Наступне покоління України» - частина Програми запобігання конфліктів, сприяння стабільності та безпеці в Україні (фонд міні-грантів для комунікаційних проектів), який говоритиме про успіхи та досягнення України на шляху реформ і змін для показу європейській аудиторії. 

 

Відеоролики мають на меті розповісти історії людей, познайомити європейців з труднощами та викликами, які постають перед Україною, а також продемонструвати готовність та відданість українців будувати нове та процвітаюче суспільство.

 

З умовами відбору партнера можна ознайомитися на сторінці Посольство Великої Британії. Потенційні заявники мають ознайомитися з Terms of Reference - Ukraine's Next Generation (PDF, 153,2кБ, 2 pages) (англ. мовою) та заповнити Activity Based Budget Form (MS Excel Spreadsheet, 16,9кБ) (англ. мовою) і Project Proposal Form (MS Word Document, 157,0кБ) (англ. мовою).

 

Заявки приймаються до вівторка, 15 вересня, до 15.00 на скриньку Kyiv.Projects@fco.gov.uk.

 

У темі листа треба вказати «Tender for Ukraine's Next Generation».

 

4 вересня о 14.00 у Посольстві Великої Британії в Україні (Київ, вул. Десятинна, 9) відбудеться сесія запитань і відповідей для заявників. Для реєстрації на зустріч треба відправити листа з темою «Next Generation: Q&A - назва організації» на адресу Kyiv.Projects@fco.gov.uk та вказати ім'я, посаду та організацію. Реєстрація на зустріч закривається о 2 вересня о 15.00.

 

Сесія буде проводитись англійською мовою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY