Мінінформполітики повідомляє, що в «Інформаційних військах» вже 40 тисяч добровольців

Мінінформполітики повідомляє, що в «Інформаційних військах» вже 40 тисяч добровольців

13 Травня 2015
2424
13 Травня 2015
10:42

Мінінформполітики повідомляє, що в «Інформаційних військах» вже 40 тисяч добровольців

2424
Мінінформполітики повідомляє, що в «Інформаційних військах» вже 40 тисяч добровольців
Мінінформполітики повідомляє, що в «Інформаційних військах» вже 40 тисяч добровольців

До лав «Інформаційних військ України», створених кілька місяців тому з ініціативи Міністерства інформаційної політики для боротьби з російською пропагандою,  записалися більше 40 тисяч добровольців. Про це у ході безстрокового телемарафону «Україна понад усе» в ефірі 5-го каналу повідомила заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.

 

«Набір у лави "Інформаційних військ України" продовжується...Десь два-три тижні тому там було вже більше 40 тисяч добровольців», - сказала вона.

 

Зі слів Тетяни Попової, «Інформаційні війська» на різних інтернет-сайтах дають мільйонні розповсюдження тієї інформації, яку дає Міністерство інформполітики.

 

«Наразі наші "роззомбуючі" ролики мають більше мільйона переглядів, тому що добровольці працюють на різних форумах і на різних пабліках», - зазначила заступник міністра інформаційної політики.

 

Нагадаємо, набір в «Інформаційні війська» розпочався наприкінці лютого. Сайт «Інформаційні війська України» i-army.org закликає громадян України долучатись до інформаційної війни проти російської пропаганди і дезінформації.

 

«За рік нам вдалося створити потужну бойову армію, яка мужньо захищає нас на теренах Донбасу. А зараз настав час дати відсіч російським окупантам і на інформаційному фронті. Кожен українець з доступом до інтернету може зробити свій внесок в інформаційну боротьбу», - повідомили в прес-службі порталу.

 

Як повідомляє «Детектор медіа», 4 березня міністр інформаційної політики (МІП) Юрій Стець повідомив, що міністерство за обопільною згодою припиняє співпрацю з Олександром Барабошком (відомий як блогер КрусКрус) з позбавленням його статусу радника.

 

Блогер Олександр Барабошко був призначений на посаду радника Міністерства інформаційної політики 24 лютого. Міністр Юрій Стець підтвердив медіатаблоїду «Дуся», що проект «Інформаційні війська» курував у міністерстві блогер КрусКрус (Олександр Барабошко). В ексклюзивному інтерв'ю «ВідеоТеці» Олександр Барабошко заявив, що лобіюватиме залучення хакерів до роботи Міністерства інформполітики.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2424
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду