detector.media
13.05.2015 10:42
Мінінформполітики повідомляє, що в «Інформаційних військах» вже 40 тисяч добровольців
Мінінформполітики повідомляє, що в «Інформаційних військах» вже 40 тисяч добровольців

До лав «Інформаційних військ України», створених кілька місяців тому з ініціативи Міністерства інформаційної політики для боротьби з російською пропагандою,  записалися більше 40 тисяч добровольців. Про це у ході безстрокового телемарафону «Україна понад усе» в ефірі 5-го каналу повідомила заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.

 

«Набір у лави "Інформаційних військ України" продовжується...Десь два-три тижні тому там було вже більше 40 тисяч добровольців», - сказала вона.

 

Зі слів Тетяни Попової, «Інформаційні війська» на різних інтернет-сайтах дають мільйонні розповсюдження тієї інформації, яку дає Міністерство інформполітики.

 

«Наразі наші "роззомбуючі" ролики мають більше мільйона переглядів, тому що добровольці працюють на різних форумах і на різних пабліках», - зазначила заступник міністра інформаційної політики.

 

Нагадаємо, набір в «Інформаційні війська» розпочався наприкінці лютого. Сайт «Інформаційні війська України» i-army.org закликає громадян України долучатись до інформаційної війни проти російської пропаганди і дезінформації.

 

«За рік нам вдалося створити потужну бойову армію, яка мужньо захищає нас на теренах Донбасу. А зараз настав час дати відсіч російським окупантам і на інформаційному фронті. Кожен українець з доступом до інтернету може зробити свій внесок в інформаційну боротьбу», - повідомили в прес-службі порталу.

 

Як повідомляє «Детектор медіа», 4 березня міністр інформаційної політики (МІП) Юрій Стець повідомив, що міністерство за обопільною згодою припиняє співпрацю з Олександром Барабошком (відомий як блогер КрусКрус) з позбавленням його статусу радника.

 

Блогер Олександр Барабошко був призначений на посаду радника Міністерства інформаційної політики 24 лютого. Міністр Юрій Стець підтвердив медіатаблоїду «Дуся», що проект «Інформаційні війська» курував у міністерстві блогер КрусКрус (Олександр Барабошко). В ексклюзивному інтерв'ю «ВідеоТеці» Олександр Барабошко заявив, що лобіюватиме залучення хакерів до роботи Міністерства інформполітики.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY