У листопаді відбудеться  Львівський медіафорум-2014, де будуть говорити про війну, політику і роль ЗМІ

У листопаді відбудеться Львівський медіафорум-2014, де будуть говорити про війну, політику і роль ЗМІ

22 Жовтня 2014
3347

У листопаді відбудеться Львівський медіафорум-2014, де будуть говорити про війну, політику і роль ЗМІ

3347
У листопаді відбудеться  Львівський медіафорум-2014, де будуть говорити про війну, політику і роль ЗМІ
У листопаді відбудеться  Львівський медіафорум-2014, де будуть говорити про війну, політику і роль ЗМІ

13-14 листопада на «Арені-Львів» відбудеться ІІ Львівського медіа форуму  на тему «Війна, політика, корупція. Медіа: гравець чи інструмент?».

 

Медіафорум збере декілька сотень учасників та понад 30 спікерів - професійних медійників із 7 країн світу (Україна, США, Данія, Польща, Росія, Німеччина, Білорусь). Участь у форумі можна взяти, заповнивши заявку на lvivmediaforum.com.

 

Перший день медіафоруму розпочнеться дискусією: «Медіа і пропаганда в часи війни». Також у перший день відбудуться доповіді та дискусії на теми: «Хто прорве інформаційну стіну Путіна?», «Що відбувається в інформаційному просторі України?», дискусії «Журналісти в політиці - свої серед чужих?», «Етика в журналістиці: можна більше?».

 

Тема другого дня - тенденції у ЗМІ світу. Серед подій - дискусії та доповіді: «Україна в закордонних ЗМІ: як це працює?», «Чому люди будуть читати у майбутньому?», «Відкрийся на світ, або програй: нові виклики перед медіа», дискусія «PR для медіа - ресурс збільшення довіри», «Як структура медіа-власності впливає на ринок», «Медіа і глобалізація» та інші.

 

Спікери, які вже підтвердили свою участь:  Шері Ріккарді (AmericanJournalismReview, Америка), Катерина Горчинська (The Kyiv post, Україна), Браян Боннер (The Kyiv post, Україна), Тімур Олевський («ТБ-Дождь», Росія), Наталія Лігачова («Детектор медіа», Україна), Роман Скрипін (hromadske.tv, Україна), Майкл Андерсен (журналіст, керівник проекту MYMEDIA, Данія), Майке Дюльффер (Die Zeit, Німеччина), Сергій Каразій (Reuters, Україна), Роман Вибрановський (Foreign media Unit, Україна), Наталка Попович (Ukraine Crisis Media Center, Україна), Міхал Бронятовскі (Forbes Polska, член редакційної ради Espreso.tv), Гжегож Пєхота (директор з розвитку Gazeta Wyborcza, Польща), Віра Черниш (PR-директор «Фокус», Україна), Зураб Аласанія (генеральний директор Першого національного, Україна), Френк Фолвелл (фотожурналіст, експерт з візуальної комунікації, США), Сергій Іванов (блогер, Україна), Девід Гершенгорн (The NewYork Times, США), Леонід Рагозін (фріланс-журналіст, Росія), Роман Вінтонів («Утеодин з Майклом Щуром», Україна), Крістіна Бердинських («Новое время», Україна).

 

Модератор Львівського медіафоруму - Андрій Куликов («Свобода слова», ICTV, Україна).

 

Остаточну програму та перелік спікерів організатори розмістять 25 жовтня на офіційному сайті lvivmediaforum.com.

 

Організатори Львівського медіафоруму: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики Українського католицького університету.

 

Партнери Львівського медіа форуму-2014: Міжнародний фонд «Відродження», MYMEDIA, проект виконується за підтримки Представництва ЄС в Україні.

 

Медіапартнери: «Детектор медіа», «Медіабізнес».

 

Нагадаємо, минулого року Львівський медіафорум відбувся вперше під назвою: «Куди рухаються медіа світу і чи встигне за ними Україна?». Форум відвідало понад 400 учасників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду