В офісі Спілки журналістів відкрився Антикризовий медіацентр «Донбас»

В офісі Спілки журналістів відкрився Антикризовий медіацентр «Донбас»

12 Серпня 2014
3197

В офісі Спілки журналістів відкрився Антикризовий медіацентр «Донбас»

3197
В офісі Спілки журналістів відкрився Антикризовий медіацентр «Донбас»
В офісі Спілки журналістів відкрився Антикризовий медіацентр «Донбас»

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) почала надавати підтримку колегам з Донецького прес-клубу, які прагнуть висвітлювати проблеми регіону. У серпні в прес-центрі НСЖУ в рамках спільного проекту Антикризовий медіа-центр «Донбас» відбудеться низка заходів щодо актуальних питань та подій на Донбасі.

 

За словами голови прес-клубу Тетяни Строй, ідея медіа-центру «Донбас» виникла декілька місяців тому. «Ми тоді не уявляли, що будемо працювати так би мовити у вигнанні, а не в Донецьку. Якийсь час довелося вести інформаційну роботу щодо подій на Донбасі лише в онлайн-режимі, але тепер завдяки підтримці, що отримали від НСЖУ та Київського прес-клубу, можемо проводити публічні заходи», - сказала керівник Донецького прес-клубу.

 

У Національній спілці журналістів України кажуть, що налагодження роботи медіацентру «Донбас» -  це ще один з проявів солідарності професійної організації з донецькими колегами.

 

«Спочатку колективу Донецького прес-клубу завдяки партнерам ми змогли надати певну матеріальну допомогу, оскільки вони були змушені виїхати з рідного міста. Зараз ми раді, що наші колеги мають змогу  продовжити свою професійну діяльність», - зазначив перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко.

 

Нещодавно Донецький прес-клуб організував «гарячу лінію» для журналістів з Донбасу, за допомогою журналісти могли отримати перевірену та актуальну інформацію,  дізнатися контакти джерел інформації, повідомити про свої потреби.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3197
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду