detector.media
12.08.2014 16:45
В офісі Спілки журналістів відкрився Антикризовий медіацентр «Донбас»
В офісі Спілки журналістів відкрився Антикризовий медіацентр «Донбас»

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) почала надавати підтримку колегам з Донецького прес-клубу, які прагнуть висвітлювати проблеми регіону. У серпні в прес-центрі НСЖУ в рамках спільного проекту Антикризовий медіа-центр «Донбас» відбудеться низка заходів щодо актуальних питань та подій на Донбасі.

 

За словами голови прес-клубу Тетяни Строй, ідея медіа-центру «Донбас» виникла декілька місяців тому. «Ми тоді не уявляли, що будемо працювати так би мовити у вигнанні, а не в Донецьку. Якийсь час довелося вести інформаційну роботу щодо подій на Донбасі лише в онлайн-режимі, але тепер завдяки підтримці, що отримали від НСЖУ та Київського прес-клубу, можемо проводити публічні заходи», - сказала керівник Донецького прес-клубу.

 

У Національній спілці журналістів України кажуть, що налагодження роботи медіацентру «Донбас» -  це ще один з проявів солідарності професійної організації з донецькими колегами.

 

«Спочатку колективу Донецького прес-клубу завдяки партнерам ми змогли надати певну матеріальну допомогу, оскільки вони були змушені виїхати з рідного міста. Зараз ми раді, що наші колеги мають змогу  продовжити свою професійну діяльність», - зазначив перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко.

 

Нещодавно Донецький прес-клуб організував «гарячу лінію» для журналістів з Донбасу, за допомогою журналісти могли отримати перевірену та актуальну інформацію,  дізнатися контакти джерел інформації, повідомити про свої потреби.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY