«Громадське ТБ» відсторонило Яневського від ефіру на три місяці – ведучий заявив про вихід з «Громадського ТБ»

«Громадське ТБ» відсторонило Яневського від ефіру на три місяці – ведучий заявив про вихід з «Громадського ТБ»

1 Серпня 2014
17605

«Громадське ТБ» відсторонило Яневського від ефіру на три місяці – ведучий заявив про вихід з «Громадського ТБ»

17605
«Громадське ТБ» відсторонило Яневського від ефіру на три місяці – ведучий заявив про вихід з «Громадського ТБ»
«Громадське ТБ» відсторонило Яневського від ефіру на три місяці – ведучий заявив про вихід з «Громадського ТБ»

Редакційна рада «Громадського телебачення» вирішила відсторонити ведучого Данила Яневського від роботи в прямому ефірі на три місяці через непрофесійну поведінку в ефірі з дослідником московського бюро Human Rights Watch Тетяною Локшиною. Про це повідомляє офіційна сторінка «Громадського ТБ» у Facebook.

 

«Команда Громадського просить вибачення за непрофесійну поведінку нашого ведучого в ефірі з дослідником московського бюро Human Rights Watch Тетяною Локшиною. Громадське повинно дотримуватися задекларованих нами стандартів, надаючи можливість висловити власну позицію людям, яких ми запрошуємо в ефір. Кожна зроблена нами помилка дозволяє нам ретельніше оцінювати власну роботу та наближатися до стандартів якості. За це порушення, рішенням Редакційної Ради, Данила Яневського відсторонено від роботи у прямому ефірі на три місяці. Ми вдячні усім, кому небайдужа якість роботи Громадського. Лише з вашою підтримкою та вашими відгуками (схвальними чи критичними) ми зможемо досягти мети», - йдеться в повідомленні.

 

У відповідь Данило Яневський заявив про вихід з числа членів громадської організації  «Громадське телебачення». «Прошу вважати цей допис заявою про вихід з числа членів ГО "Громадське телебачення". Прошу надалі не пов'язувати моє ім'я ані з ГО "Громадське телебачення", ані з ким-небудь з числа членів його програмної ради. Дякую всім за підтримку», - написав ведучий на своїй сторінці у Facebook, коментуючи лист «Громадського ТБ» про своє відсторонення, який він отримав електронною поштою.

 

Нагадаємо, 24 липня в ефірі «Громадського ТБ» Данило Яневський на третій хвилині розмови через Skype вимкнув з ефіру представницю московського бюро правозахисної організації Human Rights Watch Тетяну Локшину, яка назвала події на сході України «внутрішнім збройним конфліктом».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17605
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
3404 дн. тому
Підтримую Яневського, давно вже нажаль не дивлюсь громадське. Не треба було притісняти харизму журналіста, яка у кожного з команди своя у відповідний час саме своєю емоційністю і позицію громадське приваблювало до себе. Чого варті Суперечки Кудєпова та Соколенко, втім це вже стара історія, і у них настала самоцензура, яка витіснила Яневського із своєю позицією.
Молодець
3555 дн. тому
Я дивилась це інтерв"ю. Коли ця тьотка почала відповідати і нести брехню, я моментально виключила Громадське, подумавши: "Вони що, дурні, таку ідіотку запрошувати". Я навіть не знала , що Яневський її виключив. Значить, він поступив як нормальна, адекватна людина.
666
3555 дн. тому
Тогда и срипина за фак в адрес зрителей и гостя регионала тоже нужно отстранить. двойніе стандарті.
Не однако
3555 дн. тому
Задал вопрос - имей смелость выслушать ответ. Быдложурналистов развелось множество после Майдана
однако
3555 дн. тому
Яневский МОЛОДЧИНА! сделал абсолютно всё правильно и максимально корректно во время того эфира. Когда человеку задают конкретные прямые вопросы, ответом на которые может быть либо "да", либо "нет" или обстоятельный ответ по теме, а человек растекается словоблудением обо всём да около или ни о чем, уводя разговор от темы и прямых поставленных вопросов и фактов, то в данной ситуации, в ситуации с военной агрессией против Украины данную даму нужно было не только выключить из эфира, как пустозвонку, но и объявить врагом страны с соответствующими последствиями! Именно из-за таких коррумпированных пустозвонных и якобы международных деятелей, как она, большая часть мира и сегодня еще пребывает в заблуждении относительно реальной ситуации в Украине и угрозе мировой безопасности, исходящей от Путинских террористов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду