Редактор кримського випуску газети «Вести» відкидає звинувачення журналіста «1+1»

Редактор кримського випуску газети «Вести» відкидає звинувачення журналіста «1+1»

25 Березня 2014
4403
25 Березня 2014
12:48

Редактор кримського випуску газети «Вести» відкидає звинувачення журналіста «1+1»

4403
Редактор кримського випуску газети «Вести» відкидає звинувачення журналіста «1+1»
Редактор кримського випуску газети «Вести» відкидає звинувачення журналіста «1+1»

Редактор кримського випуску газети «Вести» Сергій Мєшковий закликає воєнного кореспондента каналу «1+1» Олексія Бобровникова не звинувачувати його видання у наданні неправдивої інформації. Про це повідомляє прес-служба холдингу «Мультимедіа Інвест Груп».

 

Як повідомляв мадіатаблоїд «Дуся», 23 березня пан Бобровников закликав бойкотувати продукцію медіахолдингу «Мультимедіа Інвест Груп» через начебто перекручування фактів у новинах газети «Вести».

 

«Це пекельне пекло з брехні. Наприклад, трупи і поранені «самооборонівці Криму» там, де їх ніхто не бачив. Посилання на «поінформовані джерела» в «МВС Криму», які розповідають про «невідомих снайперів», які вбивали «і тих, і інших». Я був там і чув автоматні черги і спілкувався з людьми в лікарні швидкої допомоги, та чи мало де. Не було там того, що пишуть московські провокатори. Ось тупо не було», - написав журналіст у своєму Facebook.

 

У відповіді Олексію Бобровникову головред кримських «Вестей» надіслав «Детектор медіа» фотографії із похорону представника «кримської самооборони». 

 

«Олексій Бобровников звинуватив нас у брехні щодо висвітлення трагічного інциденту в Сімферополі. Коли загинуло дві людини - український прапорщик і представник «кримської самооборони» (згодом з'ясувалось, що це громадянин РФ з Волгоградської області - ТК). Але, власне, сам Бобровников ніякого другого трупа не побачив. На жаль, вони були. Наш кореспондент був особисто присутній на похороні загиблого козака - його відспівували, до речі, разом із загиблим українським прапорщиком», - пише Сергій Мєшковий.

 

Також пан Мєшковий зауважив, що МВС Криму, прокуратура Криму та представник медіацентру Міноборони України в Криму підтвердили, що ще один український військовий і ще один «самооборонівець» були поранені.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 березня у зв'язку з політичними подіями в Криму всеукраїнська газета «Вести» призупинила вихід своєї друкованої версії на території півострова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4403
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду