detector.media
25.03.2014 12:48
Редактор кримського випуску газети «Вести» відкидає звинувачення журналіста «1+1»
Редактор кримського випуску газети «Вести» відкидає звинувачення журналіста «1+1»

Редактор кримського випуску газети «Вести» Сергій Мєшковий закликає воєнного кореспондента каналу «1+1» Олексія Бобровникова не звинувачувати його видання у наданні неправдивої інформації. Про це повідомляє прес-служба холдингу «Мультимедіа Інвест Груп».

 

Як повідомляв мадіатаблоїд «Дуся», 23 березня пан Бобровников закликав бойкотувати продукцію медіахолдингу «Мультимедіа Інвест Груп» через начебто перекручування фактів у новинах газети «Вести».

 

«Це пекельне пекло з брехні. Наприклад, трупи і поранені «самооборонівці Криму» там, де їх ніхто не бачив. Посилання на «поінформовані джерела» в «МВС Криму», які розповідають про «невідомих снайперів», які вбивали «і тих, і інших». Я був там і чув автоматні черги і спілкувався з людьми в лікарні швидкої допомоги, та чи мало де. Не було там того, що пишуть московські провокатори. Ось тупо не було», - написав журналіст у своєму Facebook.

 

У відповіді Олексію Бобровникову головред кримських «Вестей» надіслав «Детектор медіа» фотографії із похорону представника «кримської самооборони». 

 

«Олексій Бобровников звинуватив нас у брехні щодо висвітлення трагічного інциденту в Сімферополі. Коли загинуло дві людини - український прапорщик і представник «кримської самооборони» (згодом з'ясувалось, що це громадянин РФ з Волгоградської області - ТК). Але, власне, сам Бобровников ніякого другого трупа не побачив. На жаль, вони були. Наш кореспондент був особисто присутній на похороні загиблого козака - його відспівували, до речі, разом із загиблим українським прапорщиком», - пише Сергій Мєшковий.

 

Також пан Мєшковий зауважив, що МВС Криму, прокуратура Криму та представник медіацентру Міноборони України в Криму підтвердили, що ще один український військовий і ще один «самооборонівець» були поранені.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 березня у зв'язку з політичними подіями в Криму всеукраїнська газета «Вести» призупинила вихід своєї друкованої версії на території півострова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY