«Світське життя» визначить «Топ 10 світських леді»

4 Червня 2007
5524

«Світське життя» визначить «Топ 10 світських леді»

5524
На вручення нагороди 9 червня пускатимуть лише обраних – і лише у смокінгах та вечірніх сукнях.
«Світське життя» визначить «Топ 10 світських леді»

Телепрограма «Світське життя з Катериною Осадчею» (Перший Національний) організовує премію «Топ 10 світських леді України». За задумом організаторів, нагородою відзначать головних жінок – ньюзмейкерів світського життя країни. Церемонія вручення нагороди відбудеться 9 червня 2007 року в одному з київських ресторанів у рамках закритої ґала-вечері для VIP-гостей.

 

«Наша программа стає ньюзмейкером – тепер ми не тільки відображаємо світське життя України, а й створюємо його, - сказала «Детектор медіа» Олеся Ногіна, креативний продюсер проектів «Світське життя» та «Топ 10 світських леді України» (продакшн-студія Final Cut Media). – Ми стверджуємо, що наша програма після двох років роботи у ґламурному сегменті українського телебачення може авторитетно визначати головних ньюзмейкерів світського життя України. Ми запросимо українську еліту, бомонд. Ми оголосили дуже суворий дрес-код black tie, якого, ми обіцяємо, буде дотримано на премії. Ті жінки, які прийдуть на захід не у вечірніх сукнях, і ті чоловіки, які прийдуть не у смокінгах, не будуть допущені всередину».

 

Фото Костянтина Усова 

Ідею власного рейтингу світських дам команда «Світського життя», як розповідає продюсер проекту Андрій Ногін, узяла з рейтингів, які регулярно складають авторитетні друковані видання. Однак подібні чарти частіше є вибором низки експертів, ніж редакційного колективу, як це буде у випадку «Топ 10 світських леді». Вечірка 9 червня розрахована на 80 гостей: 10 «топ-леді» зі своїми парами, 10 відомих чоловіків із своїми парами, які виконуватимуть роль нагороджувачів, а також ще 40 гостей – медіа-еліта країни і люди, що впливають на її культурне і модне життя. Поки що організатори не називають ані переможниць, ані претендентів на звання найкращих світських леді. Телеверсією заходу стане програма «Світське життя» стандартним хронометражем 35 хвилин.

 

«Церемонія буде закритою для преси, і це наша принципова позиція. Адже в такий спосіб проходять усі подібні заходи в Європі. Ми самі часто опинялися в такій ситуації, коли на Каннському чи Берлінському фестивалях навіть нам, із нашим досвідом, потрапити на деякі етапи святкування не вдавалося. Це буде ситуація, коли преса не зніматиме гостей усередині заходу. Для неї, як це завжди відбувається у світі, будуть передбачені місця навколо червоної доріжки», - розповідає Олеся Ногіна.

 

Утім, на Заході це відбувається насамперед через те, що організатори конкурсу продають право на його трансляцію. Невідомо, чи схочуть інші канали купувати у Першого Національного відео премії «Топ 10 світських леді». Крім того, не зовсім зрозумілою є доцільність такого кроку хоча б із погляду розкрутки новоствореної премії. Адже максимум, що можуть привезти у ньюзруми з «червоної доріжки» кореспонденти – БЗ із синхроном якоїсь світської дами, який поставлять у випуску десь в одному блоці з «пригодами в зоопарку Нью Йорка»…

 

«Серед лауреаток є різні категорії жінок, - розповідає Андрій Ногін. – Є жінки, які самі себе створили, і є ті, яким хтось допоміг. Але у списку немає людей, яких ми титруємо «чиясь дружина». У списку немає й зовсім юних жінок – це пов’язано з самим поняттям «леді». Він також розповів «Детектор медіа», що восени буде проведено премію «Топ 10 світських чоловіків, а згодом – «Топ 10 світських пар». «Ці нагороди, незважаючи на те, що ми запрошуватимемо зарубіжних артистів, дизайнерів та модельєрів, не будуть збитковими. Вони навіть виходитимуть у плюс за рахунок спонсорських пакетів», - підсумував пан Ногін. До речі, продакшн-компанія Final Cut media має ексклюзивний контракт із Катею Осадчею, згідно з яким вона не має права бути залученою в будь-яких інших проектах.

 

Фото на картинці – з сайту Першого Національного

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду