Олександр Пилипець залишив новини «Інтера»

Олександр Пилипець залишив новини «Інтера»

13 Січня 2014
10569

Олександр Пилипець залишив новини «Інтера»

10569
Олександр Пилипець залишив новини «Інтера»
Олександр Пилипець залишив новини «Інтера»

Шеф-редактор новин телеканалу «Інтер» Олександр Пилипець залишив канал. Цю інформацію він особисто підтвердив «Детектор медіа». Сьогодні, 13 січня, він написав заяву і з сьогоднішнього дня звільнився з «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн медіагрупи «Інтер»).

 

Олександр Пилипець працював шеф-редактором НІСу із вересня 2009 року. Формально його посада називалася «заступник директора з творчих питань - керівник редакції інформаційно-аналітичних програм». Хто обійме посаду замість нього, йому невідомо.

 

Про причини свого звільнення пан Пилипець воліє не говорити. «Всьому свій час. Я достатню кількість часу пропрацював у багатьох компаніях. Працював у Кабміні, на «Україні», ICTV, «Інтері». Телесвіт маленький, немає людей, які дуже довго працюють на одному місці», - сказав він.

 

Водночас пан Пилипець спростував інформацію «Детектор медіа» про те, що його було усунуто від обов'язків. «Я два тижні перебував у давно запланованій відпустці», - сказав він.

 

Про свою подальшу роботу пан Пилипець поки що нічого сказати не зміг. Також він, з його слів, не володіє інформацією про подальші зміни в НІСі.

 

Нагадаємо, наприкінці 2013 року з «Інтера» звільнилися директор «Національних інформаційних систем» (НІС) Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов'язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним. Керівником НІСу став Антон Нікітін.

 

Також канал залишили журналіст Ольга Червакова, випусковий редактор Вікторія Найдьонова.

 

Натомість на канал з «України» перейшли працювати Олександр Лук'яненко й Андрій Данилевич.

 

Про деякі можливі кадрові перестановки на «Інтері» писала «Дуся», але не вся інформація поки що підтвердилася.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10569
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
V
3755 дн. тому
Внимание! А теперь гадаем куда все это уйдет?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду