Стогній повідомив, що у Запоріжжі побили оператора «Надзвичайних новин»

Стогній повідомив, що у Запоріжжі побили оператора «Надзвичайних новин»

10 Липня 2013
7660

Стогній повідомив, що у Запоріжжі побили оператора «Надзвичайних новин»

7660
Стогній повідомив, що у Запоріжжі побили оператора «Надзвичайних новин»
Стогній повідомив, що у Запоріжжі побили оператора «Надзвичайних новин»

Оператора ICTV побили на штрафмайданчику у Запоріжжі. Про це розказав Костянтин Стогній, повідомили «Телекритиці» у прес-службі каналу.

 

Як розказав пан Стогній, знімальна група «Надзвичайних новин» приїхала на штрафмайданчик разом з водієм, який звернувся у редакцію програми, оскільки вважає, що в нього незаконно забрали автомобіль через помилку у ДАІ.

 

«Він взяв виписку, що до нього претензій немає і автомобіль повинен бути повернений. Але на штрафмайданчику йому відмовилися видати його власність. Чоловік звернувся до журналістів "Надзвичайних новин". Наш власкор виїхав з власником машини на штрафмайданчик. Автомобіль знову відмовилися видавати. Тоді прибулі попросили показати, а чи є взагалі автомобіль - може, на ньому хтось розсікає по місту. Відповіддю був потужний удар оператору в обличчя. Охорона звалила його на землю і продовжувала бити», - каже пан Стогній.

 

Після цього сторонні люди заступились за журналістів і на місце пригоди прибула міліція.

 

За словами Костянтина Стогнія,  знімальній групі вдалось зберегти відео, де видно момент удару. Також він повідомив про те, що розпочате кримінальне провадження за статтею 171 Кримінального кодексу України - перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

 

За словами прес-служби каналу, ця  інформаціє наразі деталізується і уточнюється.

 

В той самий час ГУМВС України в Запорізькій області повідомляє, що автомобіль було повернуто власнику. «Наразі працівники міліції встановлюють повний перебіг подій, та опитують учасників та свідків подій», - інформує міліція.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7660
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
однако
3942 дн. тому
В данной ситуации интересно: что больше всего обидно Стогнию? То, что впринципи побили кого-то или операторов, или то, что побили операторов именно его программы? Просто, ребята, вы живете - не на необитемом острове. Нужно понимать, что выборочная или частная реакция на некоторые события, выборочное (видимо, не без выгоды) участие в чьей-то судьбе и безучастность при достаточных полномочиях, связях и возможностях в отношении просьб и событий, происходящих даже у коллег, либо, как пример, выставление "дураками" (якобы по ошибке редактора) протестующих против беззакония по "Делу Павличенкив", - всё это немного попахивает гнильцой, а гниль, как известно, растет с геометрической прогрессией и пожирает всё вокруг. Опять же, есть еще и принцип бумеранга. Просто люди иногда считают, что они живут где-то в вакууме и их и их близких, друзей это никогда не коснется. Но, просто, это как в одном из фильмов про фашизм есть хорошая фраза: "Вчера приходили за цыганами, забрали, мы - молчали, сегодня приходили и забирали на расстрел всех евреев - мы молчали, завтра будут забирать всех с карими глазами. Мы так и будем молчать? Ведь послезавтра заберут и нас, только уже вступиться за нас и защитить будет некому!" иными словами, полный бардак, беспредел, незащищенность граждан милицией, коррупция и бандитизм в погонах, всё это - плоды деятельности или бездеятельности в том числе лично господина Стогния на должностях в министерстве и редакции его криминальной программы.
Певчий
3942 дн. тому
Грустно, когда до такого опускаются- бьют людей только за то, что они ПРОСТО ВЫПОЛНЯЮТ СВОЮ РАБОТУ. Такое может происходить в Гондурасе или Габоне, но никак в стране, которая еще тужится войти в Евросоюз. Просто смешно....Кому нужны такие люди, которые не боятся даже программы,которую знает вся страна...
Cаша
3942 дн. тому
Считаю нужно создать правительственное постановления,которое будут намного больше защищать представителей СМИ дабы те, кто посягает на их здоровье и жизнь знали, что будут наказаны по всей строгости как оговориться. На уровне кабмина. Чтоб не калечили больше людей всякие гопники.
Бамбино
3942 дн. тому
Вот мерзавцы! До чего же нужно не уважать представителей телевидения,чтобы никого и ничего не боясь, бить оператора в лицо!!!! Просто мрази.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду