detector.media
10.07.2013 16:48
Стогній повідомив, що у Запоріжжі побили оператора «Надзвичайних новин»
Стогній повідомив, що у Запоріжжі побили оператора «Надзвичайних новин»

Оператора ICTV побили на штрафмайданчику у Запоріжжі. Про це розказав Костянтин Стогній, повідомили «Телекритиці» у прес-службі каналу.

 

Як розказав пан Стогній, знімальна група «Надзвичайних новин» приїхала на штрафмайданчик разом з водієм, який звернувся у редакцію програми, оскільки вважає, що в нього незаконно забрали автомобіль через помилку у ДАІ.

 

«Він взяв виписку, що до нього претензій немає і автомобіль повинен бути повернений. Але на штрафмайданчику йому відмовилися видати його власність. Чоловік звернувся до журналістів "Надзвичайних новин". Наш власкор виїхав з власником машини на штрафмайданчик. Автомобіль знову відмовилися видавати. Тоді прибулі попросили показати, а чи є взагалі автомобіль - може, на ньому хтось розсікає по місту. Відповіддю був потужний удар оператору в обличчя. Охорона звалила його на землю і продовжувала бити», - каже пан Стогній.

 

Після цього сторонні люди заступились за журналістів і на місце пригоди прибула міліція.

 

За словами Костянтина Стогнія,  знімальній групі вдалось зберегти відео, де видно момент удару. Також він повідомив про те, що розпочате кримінальне провадження за статтею 171 Кримінального кодексу України - перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

 

За словами прес-служби каналу, ця  інформаціє наразі деталізується і уточнюється.

 

В той самий час ГУМВС України в Запорізькій області повідомляє, що автомобіль було повернуто власнику. «Наразі працівники міліції встановлюють повний перебіг подій, та опитують учасників та свідків подій», - інформує міліція.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY