6 червня, до Дня журналіста, буде оголошено переможців щорічного конкурсу «Вороги преси-2013»

5 Червня 2013
9144

6 червня, до Дня журналіста, буде оголошено переможців щорічного конкурсу «Вороги преси-2013»

9144
6 червня, до Дня журналіста, буде оголошено переможців щорічного конкурсу «Вороги преси-2013»
6 червня о 13.00 у приміщенні київського офісу РІА «Новости» (вул.Станіславського, 3) відбудеться прес-конференція «Свобода слова в Україні. Вороги преси-2013».

 

На прес-конференції будуть названі переможці конкурсу «Вороги преси», який проводився Інститутом масової інформації та Незалежною медіа-профспілкою, із залученням незалежних медіа-експертів та провідних журналістів України. Також буде визначено основні тенденції у медіа-сфері цього року, та презентовано «Хроніку свободи слова-2012».

 

У прес-конференції візьмуть участь виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар, заступник голови НМПУ, голова Київської організації НМПУ Андрій Яніцький та представник «Репортерів без кордонів» в Україні Оксана Романюк.

 

Деталі за телефоном: 0504477063 (Ірина Чулівська).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9144
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3978 дн. тому
Протесты, провокации, драки. В этом году враги прессы - сами журналисты.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3978 дн. тому
Якщо на цій прес-конференції при підбитті підсумків "конкурсу" в якості переможця не буде названо Януковича Віктора Федорича, то тоді виникнуть сумніви щодо компетентності журі. На другому місці - Віталій Захарченко. На третє місце пропоную кандидатуру заступника голови Комітету ВР з питань свободи слова Олени Бондаренко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду