Участь у фестивалі «Перемогли разом» візьмуть понад 100 робіт вітчизняних та закордонних журналістів

26 Квітня 2013
7828

Участь у фестивалі «Перемогли разом» візьмуть понад 100 робіт вітчизняних та закордонних журналістів

7828
ПРЕС-РЕЛІЗ
Участь у фестивалі «Перемогли разом» візьмуть понад 100 робіт вітчизняних та закордонних журналістів

У конкурсній програмі ІХ міжнародного фестивалю телерадіопрограм «Перемогли разом», присвяченого Дню Перемоги, візьмуть участь понад сто творчих робіт журналістів з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Китаю, Вірменії, Болгарії тощо.

 

Усі подані на конкурс програми  доступні для перегляду на офіційному сайті фестивалю pobedilivmeste.org.ua.

 

Впродовж трьох днів - з 11 по 13 травня - в севастопольському кінотеатрі «Перемога» буде працювати конкурсне журі, яке визначить переможців у семи номінаціях: «Цих днів на стихне слава», «Спільні перемоги нащадків Великої Перемоги», «Батьківщина. Честь. Обов'язок», «У війни не жіноче обличчя», «Розкинулось море широко» і «Естафета пам'яті». Також, саме в цьому кінотеатрі відбудеться конкурсний перегляд поданих робіт. Відвідати його зможуть усі бажаючі - вхід на захід, обіцяють організатори, буде безкоштовним.

 

Окрім того, у рамках фестивалю пройдуть круглі столи, різноманітні майстер-класи та екскурсії пам'ятними місцями міста-героя, зустрічі з ветеранами та ін.

 

Нагадаємо, фестиваль проводиться на базі Севастопольської регіональної державної телерадіокомпанії з 2005 року. Його організаторами виступають Держкомтелерадіо, Міноборони, Севастопольська міська державна адміністрація, міська рада, РДТРК, Асоціація працівників ЗМІ України, Євразійська Академія телебачення і радіо.

 

Фестиваль покликаний активізувати висвітлення у ЗМІ величі подвигу народів країн антигітлерівської коаліції в розгромі фашистської Німеччини; сприяти військово-патріотичному вихованню сучасної молоді та її готовності протистояти будь-яким проявам екстремізму й тероризму; сприяти підвищенню фахової майстерності творчих працівників телебачення й радіо.

 

Детальніше про фестиваль - на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Держкомтелерадіо
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду