detector.media
26.04.2013 16:57
Участь у фестивалі «Перемогли разом» візьмуть понад 100 робіт вітчизняних та закордонних журналістів
ПРЕС-РЕЛІЗ

У конкурсній програмі ІХ міжнародного фестивалю телерадіопрограм «Перемогли разом», присвяченого Дню Перемоги, візьмуть участь понад сто творчих робіт журналістів з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Китаю, Вірменії, Болгарії тощо.

 

Усі подані на конкурс програми  доступні для перегляду на офіційному сайті фестивалю pobedilivmeste.org.ua.

 

Впродовж трьох днів - з 11 по 13 травня - в севастопольському кінотеатрі «Перемога» буде працювати конкурсне журі, яке визначить переможців у семи номінаціях: «Цих днів на стихне слава», «Спільні перемоги нащадків Великої Перемоги», «Батьківщина. Честь. Обов'язок», «У війни не жіноче обличчя», «Розкинулось море широко» і «Естафета пам'яті». Також, саме в цьому кінотеатрі відбудеться конкурсний перегляд поданих робіт. Відвідати його зможуть усі бажаючі - вхід на захід, обіцяють організатори, буде безкоштовним.

 

Окрім того, у рамках фестивалю пройдуть круглі столи, різноманітні майстер-класи та екскурсії пам'ятними місцями міста-героя, зустрічі з ветеранами та ін.

 

Нагадаємо, фестиваль проводиться на базі Севастопольської регіональної державної телерадіокомпанії з 2005 року. Його організаторами виступають Держкомтелерадіо, Міноборони, Севастопольська міська державна адміністрація, міська рада, РДТРК, Асоціація працівників ЗМІ України, Євразійська Академія телебачення і радіо.

 

Фестиваль покликаний активізувати висвітлення у ЗМІ величі подвигу народів країн антигітлерівської коаліції в розгромі фашистської Німеччини; сприяти військово-патріотичному вихованню сучасної молоді та її готовності протистояти будь-яким проявам екстремізму й тероризму; сприяти підвищенню фахової майстерності творчих працівників телебачення й радіо.

 

Детальніше про фестиваль - на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY