У Луцьку пройде благодійний аукціон, «лотами» на якому стануть медійники

У Луцьку пройде благодійний аукціон, «лотами» на якому стануть медійники

22 Травня 2018
967

У Луцьку пройде благодійний аукціон, «лотами» на якому стануть медійники

967
Серед лотів будуть працівники ЗМІ, представники прес-служб, блогери, ведучі - тобто всі, хто має відношення до медіа. Стартова ціна покупки лота – 100 грн. Хто запропонує найбільшу суму - з тим медійник піде пити каву.
У Луцьку пройде благодійний аукціон, «лотами» на якому стануть медійники
У Луцьку пройде благодійний аукціон, «лотами» на якому стануть медійники

У Луцьку 23 травня стартує благодійний аукціон «Медіа-кава», передає «Громадське радіо». Той, чия ставка виграє, зможе випити кави з місцевими медійниками.

Ініціатор проекту, волонтер, журналіст Мирослав Ватащук розповів у коментарі «Громадському радіо», що «Медіа-кава» організовується вже вдруге. Проект приурочений до Дня журналіста (6 червня).

У групі у Facebook із назвою «Медіа кава» невдовзі будуть виставлені лоти аукціону. Серед них будуть всі, хто має відношення до медіа, - працівники ЗМІ, прес-служб, блогери, ведучі.

Стартова ціна покупки лота – 100 грн, мінімальна сума збільшення ставки – 10 гривень. Торги триватимуть 24 години, і хто запропонує найбільшу суму - з тим медійник піде пити каву.

Зазначається, що проект триватиме кілька тижнів. Для участі в «Медіа-каві» вже зареєструвалося 30 людей, які стануть лотами на аукціоні.

«Виручені кошти плануємо спрямувати на потреби Волинського обласного госпіталю ветеранів війни. На що конкретно будуть витрачені кошти, будемо вирішувати  після завершення «Медіа-кави», коли буде зрозуміло, яка точно сума буде зібрана», — зазначив Мирослав Ватащук.

За його словами, ідея такого проекту не нова. У 2015 році вже проводили проект «Кава з волонтером», де продавалася можливість попити кави з волинськими волонтерами. А гроші теж спрямовували на благодійність, зокрема, на допомогу бійцям АТО.

Ініціатор благодійного аукціону розповів, що завдяки акції «Медіа кава» минулого року вдалося закупили для Волинського обласного шпиталю ветеранів війни реабілітаційне обладнання на суму 34 269 гривень. 29 тисяч зібрали за допомогою інтернет-аукціону, а решту — завдяки скринькам, що стояли в обласній та міській радах. 

Раніше повідомлялося, що Bihus.info запустив благодійну платформу «Котики».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду